Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeśli się ona dowie, że nikogo do tej pory nie miałem?

Polecane posty

Gość gość

Kręcę ostatnio z jedną dziewczyną i obawiam się jakby mogła zareagować na wieść o tym, że nikogo do tej pory nie miałem, mimo 22 lat na karku :/ a dowiedzieć się może... od mojego kumpla, który ma ostatnio tendencję do wkopywania mnie w złe sytuacje. Jestem człowiekiem o samotniczej naturze, nikogo nie szukałem na siłę, chociaż była raz osoba, na której mi zależało i tyle. Ona natomiast to prawie przeciwieństwo mnie, otwarta osoba, która spotykała się z różnymi chłopakami i ma za sobą jeden poważny związek, który bardzo przeżyła kiedy się zakończył. Obawiam się, że takie wyznanie zwyczajnie ją speszy i zniechęci do mnie. Ja wiem, że to może dla niektórych słodkie, że "czekam na tą jedyną", ale spójrzmy prawdzie w oczy. Dziewczyny wolą na ogół w miarę doświadczonych facetów (i nie mówię tu o żadnych podrywaczach, którzy tylko chcą zaliczyć, ale o takich, którzy już po prostu byli w związku i swoje przeżyli). Co ja mogę zrobić w tej sytuacji? Mówić jedynie, że spotykałem się z kimś kto był dla mnie bardzo ważny? Czy lepiej powiedzieć gorzką prawdę i doznać najprawdopodobniej od niej kosza? I nie, nie mam zamiaru udawać jakiegoś r#chacza czy coś.

Gość gość
co się porobiło ze światem,ja byłabym szczęśliwa ze innej nie było przede mną,jeśli słyszałeś że to dziwne to moje podejście to albo od kretynów albo od idiotek dzisiejszego świata

Gość gość
Powiedz po prostu że jestes wybredny

Gość gość
żadna mądra osoba nie powie inaczej ,gwarantuje ci to,nie słuchaj kolegów ani głupich bab

Gość gość
kto wam nawsadzał do łbów ze dziewczyny wolą doświadczonych kto za tym stoi pytam się kto

Gość gość
To świadczy na Twoją korzyść fajnie być dla kogoś pierwsza dziewczyna. To wyjątkowe. Jeśli ona jest porządna i normalną to dla niej nic złego ze nikogo nie miałeś.

Gość gość
Mimo wszystko obawiam się jej reakcji gdyby dowiedziała się prawdy. W końcu to dziwne bym w moim wieku nikogo nie miał. Może dla zmiany tematu lepiej powiedzieć, że jedynie się z kimś spotykałem? Nie no, ale serio dawniej z kimś kręciłem tylko.

Gość gość
jak ma łeb na karku to będzie zwiewać ino się zakurzy 22 lata i prawik? musisz mieć z deklem nie-halo

Gość Michał121212
Nie dziewica? P*****l ja autorze. Nie wiadomo juz z ilu piecy chleb jadla... i sperme pila.