Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 21 latka ktora uwielbia techno, ma wielki tatuaz na plecach, pali fajki i ma

Polecane posty

Gość gość

na fejsie wiele zdjec z imprez i sa na nich mezczyzni 1. prawdopodobnie jest dziewica 2. pewnie miala z 2-3 partnerow seksualnych 3. prawdopodobne jest ze r00chala sie z ponad 15 facetami i z kazdym rokiem pewni kilku jej przybywa

Gość gość
jej ciało, jej peesda i choooy ci do tego kiedy, z kim i w jakich ilościach się rooocha żałosny prawiczy stuleju

Gość gość
Dokładnie. Nie twoja sprawa.nawet jakbt ona miała 200 na koncie to i tak na ciebie by nawet nie splunela. Możesz dalej cicho do niej wzdychać na fb.

Gość gość
te co majom tatuaż to na bank nie są dziewicami. szmaty się już roochały przed ślubem

Gość gość
Nr 3, to oczywiste. I przynajmniej 4 razy byle jechana po pigule. A ci co mowia "c***j ci do tego" - ciekawe jak kupuja uzywany samochod :) Ciekawe czy im c***j, jaka ma historie. A moze kupuja tylko i wylacznie nowy "by byl ne smigany". A kobieta to o wiele bardziej dlugofalowa inwestycja niz samochod. Dlatego badaj, stary, badaj!

Gość gość
a myslisz ze wtedy zawsze sie partner zabezpeiczal czy tez olewala to i dala sie poniesc emocjom i pewnie zazywa tabsy i jej kochankowie spuszczja sie w jej w srodku?

Gość gość
Spuszczaja sie w kilka "srodkow". Ale jak jest przezorna to w ten rozplodowy srodek daje tylko w gumie* (mimo tabsow) a bonus bez gumy da tylko temu jedynemu ksieciu na bialym koniu na zawsze. (*) procz tych razow, gdy byla pchana po pigule i nic nie pamieta.

Gość Michał121212
Zdecydpwanie nr 3. Nie chcialbym, zeby taka na mnie nawet splunela, ani mowila w moja strone, bo nie wiadomo ile juz syfu ma.

Gość gość
to smutne ze takie dziewczyny sie narkotyzuja i oddaja w hedonistycznym transie byle komu i jeszcze robia im lody z polykiem albo spustem na twarz i sie potem smieja

Gość gość
Pozory mylą. Ja w tym wieku też co weekend szalałam w klubach, miałam masę kolegów, niekiedy dosć wyzywająco się ubierałam i malowałam (jak oglądam stare zdjęcia to śmieję się sama z siebie) , a nawet zdarzyło się spróbować piguł i białego. Tatuaży nie mam, ale przebiłam sobie nos, pępek i język (doszłam do wniosku że kolczyki można zdjąć a tatuaży nie zmażę).Mimo to byłam dziewicą. Z nikim się nie puszczałam, nie lizałam z byle kim. Brzydziło mnie to. Dla mnie seks był wyrazem wielkiej miłości i czekałam z tym do momentu poznania właściwego mężczyzny. Tak też się stało. Pierwszy chłopak został moim mężem. Z wiekiem imprezy zaczęły mnie nudzić, wydoroślałam i wiodę teraz zupełnie normalne życie jako spokojna żona i matka. Mam za to sporo fajnych wspomnień. Wyszalałam się jako małolata. To był fajny beztroski czas - pełen zwariowanych znajomych znajomych i spontanicznych imprez.