Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja miałem się do niej dobierać czy jak?

Polecane posty

Gość gość

Byłem parę dni temu u pewnej dziewczyny, z którą jestem w znajomości od ponad miesiąca. Zaprosiła mnie. Ona nie chce związku póki co, ale chce się ze mną zadawać. Zapewne klasyczny friendzone. :( Byłem u niej pogadaliśmy, trochę się powygłupialiśmy, obejrzeliśmy razem film do późna. Leżeliśmy blisko siebie tak że mieliśmy oparte o siebie głowy. Ona robiła się potem senna, ja też z resztą. Kiedy chciałem ją objąć to nie chciała. Nie wiem co ja musiałem źle zrobić. Nie umiem postępować z kobietami. Czy tak miało być czy ona liczyła na coś więcej? Mam ochotę się zapaść pod ziemię. Teraz to na pewno straciłem w jej oczach. Przytulic się na koniec znowu nie chciała, bo mówi, że jeszcze za słabo się znamy (ale leżenie bliziutko siebie to jest nic, yhym...). Tylko pogadaliśmy. Niech mnie ktoś zabije. Nie chciałem po prostu wykonywać czegoś czego bym później żałował, ale widzę, że i tak źle zrobiłem.

Gość gość
ale cipka z ciebie jeżeli kobieta mówi że na razie nie chce związku to znaczy że chce ale musisz się o nią starać jejku co z ciebie za facet przytulać to można się do matki trzeba było niewinnie za kolanko złapać

Gość gość
A po co sie starac skoro mowi ze nie chce moze chciala spedzic tylko dobrze czas ale pewnmie sorry autorze nie jesteś w jej typie szuka kumpla z ktorym bedzie mogła pogadac o wszystkim iotd a jak znadzie odpowiedniego to zostawi Cie.

Gość gość
wy to się w ogóle na kobietach nie znacie kobiety są inne od facetów którzy od razu chcą się bzykać kobiety potrzebują więzi emocjonalnej przyjaźni od partnera i czuć się kochane i że partnerowi na nich zależy a wy tylko bzykubzyku i ungabunga

Gość gość
Mylisz sie nie jestem facetem i mysle ze ta dziewczyna nie widzi w nim potencjalnego partnera bo przeszla by odrazu do rzeczy.

Gość gość
od razu do rzeczy przechodzą puszczalskie babsztyle a może ona nie chce za takową uchodzić masz 15lat czy co i z każdym się liżesz na dyskotece?

Gość gość
Ale to widac że ona w nim widzi tylko kum,pla zaprtosila go i traktowała go jak kolegę.

Gość gość
a może jej zwyczajnie zależy na głębszej relacji na miłości a nie na bzykaniu jak 15laeniej latawicy? poza tym kobiety przyjaźnią się tylko z innymi kobietami i gejami

Gość gość
jeżeli kobieta mówi że na razie nie chce związku to znaczy że chce ale musisz się o nią starać jejku co z ciebie za facet x Coś jeszcze jaśnie pani? Może czerwony dywan? Kobieta NIGDY nie będzie się bawić w gierki czy manipulacje względem gościa który ją naprawdę pociąga. Chodząc za kobietą można być tylko jednym z orbiterów i "opcją", a nie facetem na poważnie. Już się przekonałem jak taka postawa działa - same potem dzwonią :)

Gość gość
działa na dresiary i tipsiary na normalną kobietę nie zależy w czym gustujesz