Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś debil lub debilka wysmiewa niskie dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość

Jakiś debil lub debilka wysmiewa niskie dziewczyny.

Gość gość
Podobają mi się niskie dziewczyny ;)

Gość gość
to pewnie ktos spod znaku BLIZNIĄT nikt inny nie zrobilby tego

Gość gość
macie problem? Niech się wali debil. Ja do niskich ludzi nic nie mam. Ze mnie z kolei niedorozwoje się śmiały, że 176 to za dużo jak na dziewczynę. Każdy głupi się do czegoś przyczepi, zawsze coś nie pasuje ☺

Gość gość
Jakiś niski frustrat zakłada te tematy bo jak ktoś jest wysoki to co go obchodzą niższe osoby?

Gość gość
To wysoka kobyla babochlop z kajakiem rozm 42, zazdrosci i zaklada durne tematy. Nie zmieni tym faktu, ze przystojniacy wybierają filigranowe kobietki, ktore moga nosic na rekach jak prawdziwa 100% kobietę. :)

Gość gość
ja mam 174 i mam rozmiar 38 wiec z tym kajakiem się nie unoś bo cie ubodło pewnie masz ledwie 160 cm i się denerwujesz i wyzywasz od thebili ;/ pogratulować xD

Gość gość
To fakt coraz więcej par typu on wysoki ona niska. Kobieta powyżej 175 cm to porażka. Ja mam 155 i jestem zadowolona.

Gość gość
Kurwa musi być Z Ciebie kurd**el niedorobiony

Gość gość
prawdziwa kobieta nie ma figury filigranowej - taka figura jest nastolatki która dorasta a nie 100% kobiety tak się usprawiedliwiaj to ze nie masz wpływu na wzrost......

Gość gość
gość dziś To fakt coraz więcej par typu on wysoki ona niska. Kobieta powyżej 175 cm to porażka. Ja mam 155 i jestem zadowolona. xxx Dla mnie 155 to porażka, widać Cie w tlumie w ogole? ja bym się bala ze mnie stratują, a pewnie obcasy to z 10 cm musisz nosic żeby było Cie znać na ulicy :) hahaha idę stąd.

Gość gość
A gdzie wyzwalam od debili ? Czytac nie potrafisz ? Nic mnie nie ubodlo, tylko takie sa fakty. Malo ktory mezczyzna gustuje w wielkich stopach , w wielkiej nieproporcjonalnej sylwetce. I nie musze sie pocieszac, bo powodzenie zawsze mialam bardzo duze. A obecnie mam meza, ktory ma 183 cm wzrostu i czuje sie przy nim wspaniale, jak prawdziwa kobieta. :)