Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowe: po czym oceniacie swoje synowe? czy np po wypiekach i zupach?

Polecane posty

Gość teściowa 3 synowych
Założyłaś jeden temat co robią synowe na obiad jak ma być teściowa a teraz o ocenianiu?? Co ciebie obchodzi synowa?To syn z nią mieszka i żyje a tobie wara od nich.Jak ci sie nudzi to zapisz sie na UTW:)

Gość gość
popierniczyło się ????? jak można oceniać człowieka po tym jak gotuje i piecze??? Ja wystawiam ocenę na podstawie jego charakteru, zachowania, tego co mówi i jak postępuje względem drugiego człowieka a kulinarnych zdolności. Jedyne na czym mi zależy to żeby to była dobra osoba i mój syn był z nią szczęśliwy, reszta ma drugorzędne znaczenie

Gość gość
planuje nie poznawać teściowej i nie dawac siebie pod ocene,ona ew wnuka tez nie oceni,bedzie sprawiedliwie,zadne takie babsko nie będzie w moim zyciu,i to da rade zrobić :-)

Gość gość
myślałam, ze oceniacie i krytykujecie takie rzeczy, jesli nie , to szacun...

Gość gość
głupia beznadziejna krowa

Gość gość
Haha moja była teściowa mnie oceniała po gotowaniu i zawsze się wzdrygała, że gotuje wodzianki i jałowe obiady :D sama była królową smalcu, zasmażki, kilogramów soli i rozgotowanych makaronów... nigdy u niej nic nie jadłam, bo zupa konsystencji sosu mnie obrzydza. Jej kuchnia ją wykończyła w wieku 60 lat... obecna teściowa gotuje świetnie. Nie soli, do obiadu zawsze jest góra świeżych warzyw, nie polewa wszystkiego tłuszczem i przedewszystkim ma podobne nawyki żywieniowe:) respektuje też to, że z mięs jem tylko ryby i nigdy nie wychodzę od niej z pustym brzuchem :D

Gość gość
2016.10.15 Jakie prochy cieciu łykasz ze pier....od rzeczy

Gość gość
Mam nadzieję, że moja mnie oceni po grzybowej z muchomorów, którą chętnie jej zaserwuję.