Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela co sądzisz o programie nasz nowy dom? na Polsacie?

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie to tandeta mój dom może nie jest ładny w środku ale ma 30 lat nic nie przecieka jest sucho nigdy nie było pleśni grzyba wilgoci i nie ma mamy porządne grzejniki centralne ogrzewanie nowe okna drzwi mamy dwie w pełni wyposażone kuchnie i łazienki dwa kible ze spłuczką w całym domu jak się napali w piecu to w całym domu jest ciepło mój dom to ten duży biały dom z balkonem widziałeś że się nie sypie mam świetne warunki mieszkaniowe to że tobie sie wygląd domu nie podoba to nie znaczy że jest źle bo jest bardzo dobrze wygląd to kwestia gustu to nie chodzi o wygląd domu itd tylko o warunki mieszkaniowe

Gość gość
PS rodzice w przyszłym roku będą robić nową elewacje i malować dom by nie było biało i szaro oraz łazienkę wyremontują i dach będą wymieniać z rynnami mimo że nic nie przecieka chodzi o to żeby kupić coś ładniejszego dwa tygodnie temu babcia kupiła sobie nowe meble i komodę do pokoju meble kupiła ma zamówienie kupiła sobie nową kuchenkę teraz kupi sobie nowe meble do kuchni nowy zlew stół nową kuchenkę kupiła tydzień temu ona kafelki wymieni bo kolor jej się nie podoba

Gość gość
Przydało by się twój zgłosić bo masz podobny jak w tym programie

Gość gość
Nie mam podobnego widziałeś duży biały dom z balkonem widziałeś mój pokój gościnny widziałeś dom z balkonem on się nie sypie wszędzie jest czysto nie ma pleśni grzyba wilgoci dach nie przecieka jest wszędzie ciepło centralne ogrzewanie ciepła i zimna woda nie ma zimnych podłóg są wszystkie nowe drzwi i plastikowe nowe okna mój dom jest w idealnym stanie chyba lepiej wiem bo mieszkam nie wierzysz to zaraz nagram kolejny filmik bo pewnie nie pamiętasz dużego białego domu

Gość gość
Podobny masz nie oszukuj

Gość gość
o! to prawda; ta ich rudera idealnie nadawałaby się do tego programu

Gość ratujmy psa Aresa z niewoli
Chwalisz się domem ok. WIĘC ODPOWIEDZ: Gdzie Ares spędzi zimę? W tej starej brudnej i lichej budzie? Na tym krótkim łańcuchu i usyfionym podwórku? Odpisz GDZIE ARES SPĘDZI ZIMĘ?

Gość gość
powinieneś nakręcić filmik z tej swojej rudery i wysłać do producenta. Jak to zobaczą plus dodatkowo usłyszą twój homocweli głos to Kasia Dowbor na pewno powie "wyremontujemy wasz dom" :D Współczuję biednej Martynie (albo temu drugiemu projektantowi) bo przerobienie tego syfu nie będzie łatwym zadaniem :D

Gość gość
Pisałem ci powyżej w najwyższych komentarzach od 12:45 jeszcze raz poczytaj nagram ci filmik

Gość gość
Hvj tam z jakimś kundlem gdzie chłopak spędzi zimę jak Polsat nie pomorze

A dla mnie pies jest ważniejszy od tego chłopaka, który sie chwali, że jest bogaty. Nie pracuje i sie nie uczy żyje z rodziców a nie chce mu sie nawet posprzątać podwórka, poprosić ojca żeby zrobił budę przecież mają warsztart niby stolarski ODPISZ GDZIE ARES SPĘDZI ZIMĘ.

Gość gość
K***a co ty z tym kundlem hvj z nim kogo jakiś ares czy inne pchlarze obchodzą

Gość gość
Właśnie nagrałem filmik i go wgram i ci udowodnię

Gość gość
A Gargulec gdzie będzie zimował?

Gość gość
za dwie minuty jak sie przetworzy to zamieszcze

Gość gość
niby jak mam złe warunki? przeciez mam porzadne grzejniki centralne ogrzewanie wszedzie ciepło mamy ciepłą wode dwie w pełni wyposażone łazienki kuchnie kible ze spłuczka nie mam plesni grzyba wilgoci nic nie przecieka mam wsztystkie nowe drzwi okna wszedzie panele na podłogach i kafelki równe gładkie ściany parapety chyba lepoej wiem 70-80 procent polaków ma gorzej ps nie jesteśmy biedni bo rodzice mają firme stolarską i mają mnóstwo kasy ps o to mój dom https://www.youtube.com/upload_thumbnail?v=SIpbo32suLI&t=hqdefault&ts=1476618039023

Gość gość
czemu dało sie to a nie filmik k***a jeszcze raz wgram

Gość gość
nawet ten kot od ciebie ucieka :o pomijam już fakt, że jest wychudzony. głodzicie go tak jak biednego aresa

Gość gość
nie jest wychudzony nie rób z nas sadystów nie rób z nas sadystów i co? mój dom sie nie sypie i co? zatkało cie?

Gość gość
domu tam prawie nie widać; widać tylko kawałek brudnej zapuszczonej elewacji i syf na obejściu :o typowa wiejska patola

Gość gość
to nie syf to tylko plamy od sadzy od komina w przyszłym roku rodzice bedą robić nową elewacje i wymienią dach rynny i łazienke wyremontują ps co czemu wiejska ps nie jesteśmy patolą idioto piszesz" wiejska" a co w miastach nie ma patoli? spójrz na bezdomnych w miastach blokersów spójrz na zapuszczone kamienice i bloki i osiedla na pradze w warszawie spójrz na pijackie rodziny narkomanów co włóczą sie po miastach no spójrz na to ps moi rodzice nie są biedni bo mają firme wiele razy ci to powtarzałem oni czasem w jeden dzień po 3 tys w jeden dzień nieraz 4 w jeden dzień zarobią a miesiac jest długi

Gość gość
może ten dom bogato nie wyglada tylko przeciętnie moze mamy syf styłu na łące mozemy robić co chcemy na podwórku od strony drogi jest piękny wypielęgnowany ogródek od drugiej strony drogi nie widać go na tym filmiku sa ładne kwiaty rośliny róża drzewka krzewy pięknie trawa wykoszona rodzice właśnie płot wymieniaja stary usunęli brame i furtke jutro usuną teraz pies biega styłu trawe w piatek wykosiliśmy sie troche posprzątało jak jest batdzo zimno czy jest burza to psa i koty wpuszczamy do domu dajemy tam miski z wodą siedza wtedy w kotłowni przy piecu z wodą jedzeniem z legowiskiem chrupkami dlatego tam bo do mieszkania nie wpuszczamy dak jest gdy jest mróz czy śnieg wiatr lub burza

Gość gość
wgrywam wlasnie filmik z innej czesci domu zobacz ze sie nie sypie

Gość gość
czyli typowa patola: "na głowie strój, a przy tyłku z miotłą stój" z przodu ogródek , żeby ludzie widzieli, a za domem syf, kiła i mogiła :D no i jak niby mam mówić jak nie wiejska patola, skoro na wsi mieszkacie? nie uważasz, że to logiczne? czy za głupi na to jesteś upośledzony durniu?

Strasznie zniszczona elewacja tyle kasy masz niby a płotu nie ma tylko jakaś stara siatka i sztachety nawet niepomalowane. Na podwórku syf masz tyle czasu weź za grabie i posprzątaj. P.s. ale kotek spoko śliczny jak moja Zuzia ;) szkoda, że umrze na mrozie zimą :( A elewacja płot i podwórko szok. Strach zobaczyć to co w środku. Nawet pani Dowbor by sie nie podjęła remontu. A buda licha i jak zawsze jedna miska usyfiona, że szok. TYLE KASY A TAKI SYF.

Dłonie masz zadbane, paznokcie czyste a zwierzęta w syfie żyją. Weź chłopaku i ogarnij Aresowi tą budę, umyj miskę masz czas i kase a nie masz serce.A taki maleńki kotek nie powinien w takie zimno siedzieć na podwórku bo umrze, jest za maleńki. Ja sama mam kotka przybłędę maleńkiego 3miesiące teraz już ma i takie stworki potrzebują ciepła. P.S.MASZ KASE I CZAS A NIE MASZ SERCA ANI ROZUMU.

Gość gość
ile razy mam pisać że już tego płotu od drogi nie ma bo rodzice go usunęli wraz z murkami w srode ekipa załozy nam nowy płot wymieni brame i furtke ps ta siatka jest nie nasza tylko sasiada bo widać fragment podwórka sasiadów ps nie niby tyle kasy mamy bo naprawde ps w przyszłym roku rodzice zrobia nowa elewacje dom pomaluja wymienią rynny dach i parapety na dworze pisałem powyżej ps pisałem że w miastach też jest patola spójrz na prage w warszawie spójrz na bezdomnych meneli zniszczone kamienice narkomanów pijaków w miastach ps nie jestesmy patolą