Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On uważa że mam się starać skoro

Polecane posty

Gość gość

mi się podoba (wie o tym i dał mi odczuć ) co myslicie?

Gość gość
a ty? podobasz mu się? jak ty uważasz bo w końcu bycie z kimś nie polega na czyimś widzimisię, tylko powinien mieć pewny fundament, a to oznacza, żeby OBOJE tego chcieli :classic_cool:

Gość gość
nie wiem czy podobam sie,ale ma przyjazne nastawienie. zwykle to mnie podrywali a tu taka sytuacja ^^

Gość gość
Chyba nie uważasz, że masz tylko leżeć i pachnieć? Pewnie, że masz się starać, obie strony mają. Kobiety mają niestety często nawalone w głowach.

Gość gość
A dlaczego nie?w końcu to kobieta daje ciało, dziecko, opiekuje się domem i nie rzadko pracuje, należy nam sie

Gość gość
Daje ciało? Rany, takie podejście świadczy o tym, że jesteś jakąś kłodą. I królewną z drewna.

Gość gość
Chłopak ci się podoba, a ty nie chcesz nic od siebie dać? To lepiej niech on szybko z ciebie zrezygnuje, bo związek z taką zepsutą lalą to bezsens.

Gość gość
wiek, autorko. w dluzszym zwiazku to ty chyba nigdy nie bylas. przy takim podejsciu kazdy by zwial po miesiacu. :D

Gość gość
no nie byłam.ja mam 18 lat a on 23 bo ktos o wiek pytal

Gość gość
mam takie nastawienie bo np moj ojciec tez wymagal zaangazowania, nie zabiegal o nią a rządzić chcial. W dodatku na kasę tez ja oszukiwał,nigdy nie mówił ile zarabia, miał swobodę a okazało się po latach ze w d***** dużo inwestowal.Prezenciki itd. Dlatego ja się nie dam wrobic.Skoro inne kobiety mąka dobrze tzn ze są ubostwiane prawda ? Więc ja też chce być ubostwiana i chce żeby facet nie żałował na mnie uczuc i kasy. A jak nie to nie muszę nikogo mieć. To faceci tracą bo mam dużo zalet.

Gość gość
mają * ona-w domyśle mama.

Gość gość
Ty się masz sie starać a on co czekać aż go poderwiesz. Bez jaj znajdź sobie innego bo ten to osioł i nie warto. Jak facetowi zależy by poznać kobietę to wie co ma robić.

Gość gość
cały w tym ambaras aby dwoje chciało naraz

Gość gość
Dobrze chłopak uważa, ma jaja. Coraz mniej jest idiotów, którzy biegają za królewnami z drewna i tak trzymać. Niech zostaną same i same się podziwiają, jak takie wspaniałe :)

Gość gość
Z chwila jak zaczniesz sie " starać" przegrasz i skończysz na kolanach jako jego lodziara. Jak facetowi zalezy to on ogarnia wszystko, po co ci taki niedowartościowany cymbał ?

Gość gość
Nie cymbal, tylko ma swoje zasady. Ty też masz swoje. Jeśli nie odpowiadają ci jego, to znajdzcie sobie takich partnerów, żeby każde było szczesliwe, a nie że potem będziesz mu zarzucać, że on się nie stara.

Gość gość
Księżniczki już atakują. Im zawsze źle, gdy trzeba się postarać, bo korona by z głowy spadła. Jak najdalej od takich i tyle. Oby ten chłopak też olał autorkę.

Gość gość
"na kasę tez ja oszukiwał,nigdy nie mówił ile zarabia," jak mógł oszukać ją na kase przez siebie zarobioną, przecież to jego pieniądzę

Gość gość
ci od tekstów "królewna z drewna" to naburmuszeni drewniani królewicze z korona z tandetnego plastiku. taki julian by się spocił, jakby miał wykazać inicjatywę :D