Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja znajoma odkąd została prostytutką jej los się odmienił

Polecane posty

Gość gość

była zahukaną, nudną, szarą myszką, nie była brzydka, ale nie była też piękna, zaczęłyśmy razem studia, obu nam nie szło, ona była z bardzo biednej rodziny, mieszkała w akademiku, ledwo wiązała koniec z koniec, potem parę razy się sprzedała by mieć na jedzenie, akademik, bilety itp a potem nie chodziła na zajęcia długo, jak wróciła po 2 miesiącach (wywali ją już i tak , bo miała nieobecności) to bym jej nie poznała, miała obcasy, elegancko ubrana, włosy - piękny kolor, długość, doczepiła sobie, sztuczne rzęsy, piękny makijaż, usta powiększyła, paznokcie - tipsy, do tego dobre perfumy, przyszła taka wyluzowana, normalnie z profeosrami gadała i się ugadała że ją przepchną i dadzą jej szansę! potem mi pokazywała zdjęcia z Afryki! myślicie że to możliwe w 2 miesiące się tak dorobić? z szarej myszki takiej 5/10 ( była szczupla, normalna, ni ładna , ni brzydka) stała się taką 8/10, przyciągającą wzrok.

Gość gość
Taaaaa a świstak siedzi.....

Gość gość
To znaczy, ze nie jest profesjonalna, ja jestem prostytutka i wygladam jak szara myszka na uczelni :P

Gość gość
ty szmato uczelni w życiu na oczy nie widziałaś.

Gość gość
23:20 jak Ci się powodzi? masz auto?