Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Syryjczyka

mam męża Syryjczyka, zanim go poznałam przezylam pieklo

Polecane posty

Gość żona Syryjczyka

zanim go spotkałam żyłam w Polsce to było straszne, dookoła gwałty, zdrady, mezowie bijący dzieci i zony, koszmar, sama zostałam zdradzona przez chłopaka, bez perspektyw na normalny związek i zycie . Wyjechalam za granice i tam poznałam obecnego meza. Jest Syryjczykiem i katolikiem, bardzo mnie kocha, mamy 2 cudne corki, piękne brunetki. On swietnie zarabia, ja nie musze pracować, ucze się za to 2 jezykow obcych i dbam o dom.

Gość gość
kogo to obchodzi....

Gość gość
""żona Syryjczyka"" słusznie, co ty babo chrzanisz? a może chłopcze? pedał co lubi brudasów?? każdy wię, że syria to bieda, brud i zwyczaje plemienne. jak ci sie podobają brudasy to z nimi żyj, ale mordę zamknij.

Gość gość
ej ty, suka od brudasa, a w jakim kościele za niego wyszłaś? co, przywalił w łeb i zerżnął w piwnicy? fajny ślub.

Gość gość
eeee, tam. czeka aż się dzieciaki porodzą żeby miał co ruuchać. jak by co to "w rodzinie zostanie".

Gość gość
W tvn, a zwłaszcza u niejakiej Drzyzgi jest teraz taki trend, żeby wybielać muzułmanów i pisać jacy to oni dobrzy i kochający mężowie są.

Gość gość
Chcialabym męża z urody jak Jezus

Gość gość
Agenci agory siedzą na kafe.

Gość gość
Arabowie nie są źli, sama bym się wzięła za jakiegoś ciemnego. Niektórzy są 100 x lepsi od tych białasów z Polski lub Europy Zachodniej.

Gość gość
ciapak przyleje kijem ze dwa razy dziennie a potem daje spokój. u nich nawet żona męża może zdradzić spokojnie, tyle, że potem ją zakopują do ziemi, że głowa wystaje i walą kamieniami aż umrze. potem ciapak bierze nową żonę, np. 12 letnie dziecko, bo nich pedofilia jest dozwolona.

Gość gość
Taaaa, "lepsi od białasów" w lenistwie i w tym że pierolą wszystko co ma 4 i 2 nogi. "Wspaniała rozmaitość" dla głupków.

Gość gość
ciapak jak dawno nic nie przeleciał, to idzie osła lub kozę zerżnąć, bo u nich konia walić nie można, ale dymać zwierzęta nie jest zabronione.

Gość gość
a ty rupotasz to co ma 3 nogi lub 6

Gość gość
poszukaj w necie filmu pod tytułem "arab gwałci samochód" to zobaczysz co to za bydło.