Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Matthew_84

Puszyste Kobitki są Sexi!

Polecane posty

Gość Matthew_84

Witam Wszystkich a Szczególnie Dziewczyny:) Czy nie sądzicie że dziewczyny 90-60-90 są przereklamowane? Nie chodzi mi tutaj o to że są one brzydkie ani temu tym podobne... Chodzi mi tylko o to że nie to piękne co piękne a to co się komu podoba! Żyję obecnie w UK i z tego co tu widzę to Anglicy nie dyskryminują Puszystych pań tak jak ma to miejsce w Polsce! Dowodem są dziewczyny które wydaje mi się ważą spokojnie po 130-140 kg i pracują np. na recepcjach znanych firm w UK. Pytanie do pań... Która za was mimo tego że jest znacznie krąglejsza od koleżanek uważa że jest sexi?? Dziewczyny Piszcze i jeśli możecie załączcie swój wzrost i wagę :D Ja osobiście byłem ostatnio w związku z dziewczyną 177cm i 136 kg :D Duzze Piersi Brzuszek no i te Biodraaa Pupa hmmm Masywne ale kształtne nogi hehe Zawsze kiedy wracaliśmy z imprezy późną nocą wskakiwała mi na barana :) I tak musiałem ją nieść dotąd dokąd byłem jeszcze w stanie lol Trochę czasu minęło od momentu kiedy byliśmy razem ale brakuje mi Jej i Jej Kształtów oczywiści hehe co ciekawsze chętnie ponosiłbym ją znowu na Barana ;) Któraś z Dziewczyn chętna??? Może na barkach albo jak pan młody panią młodą ?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować