Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce nadac córce imię po ukochanej babci, teściowa awanturuje się

Polecane posty

Gość gość

Rzeczywiście, imię niespotykane, ale Polskie. Prakseda. Prakseda - imię żeńskie pochodzenia greckiego, powstało od wyrazu praksis (działanie). Prakseda imieniny obchodzi 21 lipca.

Gość gość
W sumie to się nie dziwię ze się awanturuje. Okropnie dziwne imie

Gość gość
Co sie nie dziwisz? tesciowej dziecko,ze wlazi z buciorami? Piekne imie,najwyzej jakos bedziesz zdrabniac i kiedys dziecku wytlumaczysz jego pochodzenie i znaczenie. mąż jest zgodny z tym imieniem?

Gość gość
Prakseda? Podejrzewam, że babcia mała na chrzcie nadane jeszcze jedno imię. I to imię daj.

Gość gość
Piekne imie,najwyzej jakos bedziesz zdrabniac i kiedys dziecku wytlumaczysz jego pochodzenie i znaczenie. x Taaa, Praksi... jak prostytutka z hamerykańskiego filmu.

Gość gość
Maż mówi że on ma to wszystko w d***e.

Gość gość
Daj lolita albo suzi

Gość gość
12:48 chyba cie p****alo jak uważasz ze to piękne imię. już wolałabym mieć na imię dzessika a nie jakaś praksada jak z ery dinozaurow

Gość gość
Jesli chcesz tak dac na imie corce to tak zrob. Co kogo to obchodzi. To Twoje dziecko. Twoj wybor.

Gość gość
No. Córka najwyżej jak skończy 18 lat to zmieni sobie to wstrętne imię i wyjedzie do innego miasta, potem będzie psychiatrycznie leczyć traumę z dzieciństwa bo tego, że śmiał się z niej każdy dzieciak nie zapomni nigdy... :o

Gość gość
Prakseda....cos okropnego. Gorsze niz kewiny, brajany o dzejsiki razem wzieci !!!!

Gość gość
dziś Prakseda....cos okropnego. Gorsze niz kewiny, brajany o dzejsiki razem wzieci !!!! x dokładnie! weż się autorko puknij w łeb!

Gość gość
okropne to im imię,jedno z gorszych które słyszałam...biedne dziecko

Gość gość
Makabra :O jeszcze od małego wiąż jej na głowie chuścinę jaka nosiły kobiety 90 lat temu a do szkoły poslij w babcinym futerku zeżartym przez mole ... Będzie komplet :(

Gość gość
piekne inmie, autorko nie zwracaj uwagi na ten plebs i motloch, to imie jest sliczne, niespotykane, baardzo stare. bardzo ladne.

Gość gość
Ło matko, jest nawet brzydsze od mojego

Gość gość
Pozdrawiam Władysława

Gość gość
jaka ja jestem szczesliwa ze nie miałam dziwaków rodziców i nie dali mi jakiegosc dziwacznego imienia.No nie oszukujmy sie ,imie hmm no brzydkie delikatnie mowiąc,corka cie znienawidzi kiedys za te krzywde.Co ma babci do twojego dziecka,to nowa nastepna osoba w rodzinie i chyba zasłuzyla zeby specjalnie dla niej wybrac imie a nie powielac po kims.

Gość gość
Cóż, córka wam z pewnością podziękuje w swoim czasie :P najlepszy sposób, żeby dzieciaka w kompleksy wpędzić już na starcie. A tak w ogóle - to prowo.

Gość gość
nie widzicie że to prowokacja?, kiedyś wymysliłam podobny temat tylko z imieniem Kunegunda, aleście się wtedy produkowały:D

Gość gość
ależ musisz mieć strasznie nudne zycie ze ciagle takie prowokacje wymyślasz. siedzisz sama bez rodziny, przyjaciół to ci się nudzi...zal

Gość gość
tak tak, ja tu wchodzę raz na miesiąc bo tu same prowokacje, a Ty zapewne codziennie i się święcie wierzysz we wszystkie tematy :D