Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GRUPA KUPIĘ SPRZEDAM NA FACEBOOKU

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam gorąco wszystkie kobiety do grupy ogłoszeniowej na Facebooku. Możecie tutaj dodawać swoje oferty całkowicie za darmo, liczba osób należących z dnia na dzień rośnie. Możecie w niej zarówno coś sprzedać, kupić, jak i ogłosić. https://www.facebook.com/groups/1681923072125017/ Jak macie pytania, piszcie. :)

Gość gość
Ło matko! Dajse ta spokój z tą reklamą! To już lepiej wbijaj na te grupy które mają po 30K należą do mnie i nie strofuję swoich użytkowników bzdurnymi regulaminami a zgłoszenia fb odrzucam, czyli poprawiam reputację zhejtowanych przez inne kanalie postów. Większość licznych grup trzyma reżim niczym Korea. Ty pewnie też byś się tak rozczulała nad swoją. Dajta se spokój! Grupa do której dołączają nowi musi posiadać co najmniej kilkanaście tysięcy użytkowników a tych nie pozyskuje się w sposób który ty ogarniasz.

Gość gość
Zresztą sama pomyśl: Fb to algorytm Prędzej czy później zamknie każde konto, każdą grupę, każdą stronę. Masz zamiar budować stronę przez 10 lat żeby ją utracić w ciągu jednej munuty? Bezsens Ja buduję grupę kilkutysięczną 5 minut więc nie trace wiele Ale Ty?

Gość gość
Ja tam dołączyłam, fajnie się rozwija

Gość gość
Coraz więcej osób jest, dołączamy!! :)

Gość gość
Ktoś wie jak do tego dołączyć?

Gość gość
Logujesz na swoje konto na Facebooku, i po prawej stronie klikasz dołącz. Ta grupa nie wymaga akceptacji administratora, tak więc od razu jesteś.

Gość gość
coraz więcej osób, zmieńmy nazwę na kafeteria :P