Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja mam dziewczynę chetna na seks

Polecane posty

Gość gość

Ale nie chcę jej tego robić, ona ma jakieś nadzieję a ja jestem przekonany że nic między nami nie będzie. Po ostatnim spacerze ją pocałowałem, chciałem sprawdzić czy mnie odepchnie a ona nic, jeszcze to przedłużała. Po tym co mi mówi i jak się zachowuje jestem przekonany że mogę ją zaprosić do siebie i przelecieć, ale nie zrobię tego i to mnie dziwi. Po prostu czuję że ją skrzywdze. Jednocześnie chciałbym ale jednak nie. Nie wiem co robić czy skorzystać czy nie? Dziewczyna młodsza 6 lat. Ja 26.

Gość gość
To jest jeszcze dziecko. Powiem Ci ze ja jestem w tym samym wieku co ta twoja znajoma. Nie rób jej tego bo ja skrzywdzisz. Sama wiem jak się czuje po rozstaniu z chłopakiem z którym się kochałam. Jak zuzyta zabawka. Gdybym mogła cofnąć czas nie pozwoliła bym żeby do tego doszło.

Gość gość
Powiedz jej to wprost, że n9c z tego raczej nie będzie, ale masz na nią ochotę.

Gość gość
Ok też myślę że nie bede stawiał chwili przyjemności na szali kosztem jej cierpienia. Spróbuje z nią pogadać aby się zbyt nie angażowała.

Gość gość
Może ona też ma tylko chrapke na ciebie i nie chce sie angazowac a Ty to zle odbierasz.pogadaj z nia. cenie Cie za wrażliwość