Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda kobieta uważa, że jest ładna i atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

a wygląda na 5 na 10? przeciez opinia osób z ulicy nie jest obiektywna? przecież wiele osób chce się w taki sposób podlizać? uważacie, że komentarze koleżanek ale dzisiaj ładnie wyszłaś? ale jesteś piekna? jest wiarygodna? i to jeszcze piszą komentarze do grubej, otyłej kobiety z brzydką twarzą.

Gość gość
bo przeciętne kobiety mogą być ładne i atrakcyjne?

Gość gość
gość dziś nie mogą bo jest przeciętna to przeciętna nie ładna!

Gość gość
A dlaczego kazdy facet uważa że jest atrakcyjny?

Gość gość
gość dziś Ja nie uważam, że jestem atrakcyjny to kobiety zawsze wmawiają sobie, że są niewiarygodnie ładne i muszą mieć przystojniaka do związku!

Gość gość
mylisz sie. wiekszosc kobiet jest przewrazliwiona na punkcie swojego wygladu i maja kompleksy na tym punkcie. a to, ze kazdy szuka do zwiazku raczej atrakcyjnej i zadbanej osoby, to chyba normalne.

Gość gość
no ja jakoś nie widzę żeby sami modele byli w zwiazkach. wręcz przeciwnie. wziąłeś leki?

Gość gość
gość dziś Właśnie kobiety szukają faceta mega przystojnego a zadbany to taki który chodzi co 2 tygodnie do kosmetyczki i fryzjera.

Gość gość
gość dziś Widzę po koleżankach i siostrze :) no chyba, że taka panienka się przejechała na modelach i ma 30lat chodzi z przecietnym facetem.

Gość gość
Gdzie wy tych modeli widzicie??

Gość gość
Tak mówią o sobie te z przerośniętym ego i te brzydkie/przeciętne. Naprawdę atrakcyjne kobiety dosyć rzadko określają się mianem ładnej i dosyć często mają mnóstwo kompleksów, poza tym zdają sobie też sprawę z tego że uroda to rzecz bardzo względna... jednemu się spodoba, innemu nie.

Gość gość
gość dziś Tylko wy szukacie faceta który jest zdecydowanie bardziej ładniejszy od was :)

Gość gość
A co ty niby wiesz o tym za co się kobiety uważają?? Tak jak z komentarzami koleżanek i obcych osób tak samo jest z "oficjalną samooceną" którą zapodaje się komuś - nie musi być adekwatna do prawdziwej.

Gość gość
gość dziś Jest adekwatna i sporo o was wiem :) wiem jeszcze, że jesteście bardzo naiwne i macie zbyt wygórowane wymagania wobec faceta. Zachowujecie się jak typowe pustaki :)

Gość gość
pustakiem jesteś Ty, bo zajmujesz się takim głupim tematem. Ja mam łojotokowe zapalenie skóry, a mimo to akceptuje siebie, bo dla mnie każdy człowiek jest niepowtarzalny.

Gość gość
Ale nie odpowiedziałes na pytanie skąd ta wiedza?

Gość gość
doświadczenie,sporo czytam , słucham kobiet, analizuje każdą napotkaną kobietę.

Gość gość
Wobec tego czemu tych kobiet o to nie zapytałeś podczas ankiety tylko nas tu pytasz?

Gość gość
gość dziś czasem się pytam :) i twierdzą bo faktycznie jestem ładna :)

Gość gość
Moja teoria: najprawdopodobniej należysz to mężczyzn o niższym libido niż przeciętne, dlatego oceniasz kobiety (ogółem) jako mniej atrakcyjne niż Twoi koledzy. Efekt: babka w Twojej ocenia 5/10 jest oceniana częściej (przez większość mężczyzn) na np. 8/10 - i wyciąga wnioski z tego zainteresowania. Każdy ma prawo do własnego gustu, ale skoro nie chodzi o jednostki a o "każdą kobietę" to widocznie po prostu masz nieprzeciętnie niski wskaźnik popędu seksualnego.

Gość coś na ząb
gość dziś uroda to jest przedewszystkim coś co ulega ZMIANIE i pogorszeniu z czasem

Gość gość
gość dziś Pomyliłeś się niestety ale kobiety mają zawyżoną opinie i twierdzą, że są bardzo ładne a tak nie jest. Takich kobiet to zdecydowana mniejszość!

Gość gość
większość bab to tępe suki

Gość gość
a może po prostu ktoś się sam sobie podoba?

Gość gość
można zauważyć np. na kafeteria wszystkie piszą jestem ładna, atrakcyjna, boska i nie mam faceta.

Gość gość
większość kobiet na ulicach jest ładna (zwłaszcza tych młodszych) więc wierzę im na słowwo.

Gość gość
gość dziś zdecydowanie mniejsza liczba kobiet jest ładna. Więc co za bzdury piszesz

Gość gość
Moim zdaniem większość jest ładna. Nie widuję dużej ilości brzydkich kobiet więc jak młoda kobieta mówi, ze jest ładna i atrakcyjna to pewnie ma rację i wielu się z nią zgodzi. Oczywiście nie wszyscy, ale to nie zmienia faktu, że nie jej wygląd jest ewentualnym problemem

Gość gość
Ja jestem przeciętna i żyje :D i mam przeciętnego modela, tzw. modele są odpychający moim zdaniem, nie podobają mi sie. Wole brzydkiego faceta, ale męskiego i z iskrą

Gość gość
gość dziś Nie jest :)