Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuje taka zemste na byłym facecie czy to dobry pomysl?

Polecane posty

Gość gość

Znudziłam mu sie, wykorzystal mnie i porzucil... teraz to strasznie przeżywam. Ale za kilka miesiecy siłą rzeczy spotkamy sie na takiej jakby imprezie charytatywnej ( co roku jest łącznie w z koncertami itd) i wtedy poproszę jakiegoś przystojnego kolegę żeby udawał mojego chłopaka na tą imprezę i zrobie tak żeby on nas widział razem żeby mu szczęka opadła... Moze mu to bedzie juz obojetne, a moze nie, ale chce żeby to zobaczyl

Gość almira00
Najbardziej na złość byś mu zrobiła, jakbyś po prostu przestała o nim myśleć ;) Była szczęśliwa sama ze sobą i totalnie obojętna. Każda zemsta tylko świadczy, że Ci zależy. A jeśli do tego będziesz rzucać na niego spojrzenia, jątrzyć sprawę... Zaszkodzisz sobie. Albo Cię zaboli, że to olał, albo Cię zaboli, że tego nie olał, czyli nadal mu zależy, ale Cię rzucił... Będziesz to rozdrapywać i tylko siebie zranisz.

Gość gość
bardzo Ci autorko wspolczuje, u mnie było to samo + on ma nową i jest szczęśliwy :D a mowi się, że nie da rady zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu :) jednak się da. Tez mogłabym się mscic, poprzez jego ex pracodawcę i urzędy ( moglby nawet trafic do wiezienia) ale co mi to da? czy Ty nadal chcesz żyć nim? odpuść, bądź szczesliwa a przynajmniej probuj

Gość gość
Chcialabym o nim zapomniec, ale narazie jakos nie potrafie :(

Gniew i zemsta fatalnie wpływają na ciśnienie i trawienie. Wybaczenie jest dobre dla zdrowia. Autor: Desmond Tutu

Gość gość
12:40- ale ja nie chce sie mścić tak żeby mu jakoś zaszkodzić. To inny rodzaj zemsty, chce żeby przez chwile pozalował, ze mnie olał bo znalazłam lepszego, zeby poszul jakies uklucie zazdrosci... Niech juz nie wraca, ale chce tylko tyle

Gość gość
Ale słuchaj, jemu nie zależy! gdyby zalezalo to by walczyl, pomysl, czy Ty kiedyś kogos olałaś? Zabolałby Cię widok tego olanego faceta z inną? Czy nie zrobiłby wrażenia, bo w końcu sama go olałaś, bo np. nie był w Twoim typie, a nawet cieszylabys się, że on już kogos ma? Serio myslac o nim szkodzisz samej sobie, ale rozumiem Cię, też dupka nie mogę z glowy wyrzucic

Gość gość
No owszem, kiedys tak mialam, ze nie zależało mi na jedyn facecie co za mna latał, a jak zobaczyłam na fb ze ma inna i przestal mnie adorowac to poczulam jakies tam uklucie zazdrosci

Gość gość
W kazdym razie tak zrobie. niech przynajmniej nie mysli,ze po nim rozpaczam i niech widzi, ze moge miec fajniejszego faceta od niego ;) Mam bardzo przystojnego przyjaciela i wiem, ze on sie na takie cos zgodzi bo nawet kiedys bylismy kochankami, ale nadal jestesmy w dobrych relacjach. czy zadziała czy nie zadziała to zrobie tak zeby nas zobaczyl razem w objeciach :)