Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam? bo kobiety wymagają mega przystojniaka!!!!

Polecane posty

Gość gość
Mam dziewczynę, a jestem brzydki jak cholera.

Gość gość
Jesteś sam, bo jesteś debilem, z którym nikt nie chce mieć do czynienia :P

Gość gość
Faceci maja tak samo !

Gość gość
No ale Ch.Ronaldo jest mega przystojny i nie wiem czy każda kobieta by go chciała za partnera. Chyba jest za bardzo przystojny więc nie jest tak jak myślisz. Poza tym nie wiadomo jaki ma charakter bo z tym u przystojnych różnie bywa...

Gość gość
W zkochaniu uroda no może ma znaczenie ale każemu podoba się coś innego:) piękna zkochała się w bestji i był on dla niej najpięniejszy na świecie! Teraz faceci to straszni malkontenci jesteś tego dowodem:)

Gość gość
Co to za brednie rozejrzyj się i powiedz,czy tylko mega przystojniacy mają kobiety?A może nie umiesz poderwać babki idż do szkoły uwodzenia

Gość gość
To nie są brednie przejrzałem ponad 200 dziewczyn, widzę po koleżankach i jakie macie oczekiwania wobec faceta? Po 30stce może kobiety wreszcie zauważają porządnych mężczyzn bo tyle razy kopnął model i zrobił dziecko, że wiadomo szuka tego jedynego.

Gość gość
że wreszcie widzi w niego partnera do życia? jesteście hipokrytkami z zaburzeniami narcystycznymi chwaląc się co chwile na fejsie boże jestem taka piękna! patrzcie mężczyźni!

Gość gość
no, ale autor ma racje. kazdy facet, ktory ma laske musi byc przystojny. przystojniaki maja kobiety, bo kobiety wymagaja przystojnych facetow. autor ma pecha bo przystojny nie jest i jest oraz bedzie sam. zycie.

Gość gość
mają zbyt idealnego faceta minimalna wada przekreśla faceta np. malutki pieprzyk, nie idealna cera a faktycznie wygląda jak typowy przystojniak Kobiety patrzą na każdy detal u faceta :)

Bo za dużo się na oglądały w internecie i szukaja ideałów na białym koniu ksiecia z ferrari w garażu ale to też działa w druga strone :D