Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam mały problem. Biorę tabletki antykoncepcyjne i wraz z moim partnerem uprawiamy seks przez chwile bez prezerwatyw jednak po chwili ja zakładamy (nawet w prezerwatywie nie pozwalam mu dochodzić w srodku ). Jednak obawiam się ponieważ miałam biegunkę przez jeden dzień i normalnie jak zawsze zażyłam tabletkę. Jednak następnego dnia uprawiałam seks a wiem, że wtedy wszystko się może rozregulować. Dodatkowo z obliczeń mi wyszło ze jestem w trakcie dni płodnych. Jestem 2 dni po owulacji i odczuwam ból piersi i mam wzdęcia i gazy. Jest się czego obawiać? Czy warto robić test?

Gość gość
ty lepiej za granicę jedź, bo jak zaszłaś to pisiory będą cię kontrolować aż do porodu.

Gość gość
Ja p*****le juz to pisałaś z dwa razy k***a ile można. Tak jesteś w ciąży urodzisz 5-raczki

Gość gość
Po pierwsze jesli bierzesz tabletki to nie mozesz morc dni plodnych,bo nie masz cyklu jak inne te co nie biora tabsow.Po drugie jesli normalnie zjadlas tabsa to po okolo3-4godzinach sie wchlonal..Jesli mialas odrazu biegunke to mogl sie nie schlonac ale to musi byc ostra biegunka. Ale wiesz nigdy nie wiadomo..Kup test ciazowy i juz sie przestaniesz martwic. Ja zaw szd w domu mialam kilka na wypadek takich schiz..robisz i problem z glowy

Gość gość
Ja ted mialam takie schizy jak Ty przez jakies 10 lat. A jak przestalam brac tabsy i chcielismy miec dziecko to ponad pol roku sie staralismy i nie wychodzilo hehe

Gość gość
Biegunka była naprawdę ostra i zaczęła się w nocy kolo godziny 4 i skończyła się koło godziny 20. O godzinie 20 zawsze biorę tabletkę ale z tego co wiem mogła ona nie zadziałać. Następnego dnia kolo godziny 18 uprawiałam seks a tabletkę przyjęłam tak jak zawsze o 20