Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Selekcja naturalna dziala sito odsiewajac, i eliminujac z rozrodu ludzi slabych

Polecane posty

Gość gość

Na ciele, i na umysle (niesmialych, zakompleksionych, lekliwych, zaburzonych, chorych psychicznie itd.)

Gość angle
w naturze najlepiej mnożą się chwasty

Gość gość
I jeszcze ludzi z fobia spoleczna i osobowoscia unikajaca.

Gość gość
Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze pomimo iz jestem goracym zwolennikiem selekcji naturalnej, to jestem jej tez ofiara. Z powodu kompleksow, fobi spolecznej, niesmialosci i osobowosci unikajacej prawdopodobnie umre bezpotomnie, nie przekazujac swoich genow... o ironio losu!

Gość gość
No coz widocznie tak byc musi... rozmnazaja sie tylko najlepsi na ciele, i na umysle.

Gość gość
Ja jestem slaby na ciele i na umysle... jestem chudy, slaby. Mam mnistwo kompleksow, jestes niesmialy i mam osobowosc unikajaca.

Gość słabsza genetycznie
Też jestem zwolenniczką selekcji naturalnej. Sama mam wyjątkowo trudną/kiepską/aspołeczną osobowość, która zniechęca prawie wszystkich - to chyba najgorsze co może być . Do tego mam niespecjalne nieproporcjonalne ciało (które może się podobać chyba tylko najdzikszym panom z Afryki) i narastające z wiekiem tendencje do tycia. Mam jakieś tam powodzenie u facetów, ale tylko tych, którzy mi się nie podobają (a wcale nie mam ogromnych wymagań) i sama z siebie nie chcę mieć dzieci i to kategorycznie. Tak więc natura dba o to by moje geny się nie rozprzestrzeniły - i dobrze. :)

Gość prawictwo pospolite 152
mam tak samo nie nadaje sie na męza , bo jestem aspoleczny ,ale dziewczyny mnie podrywały i proponowały randki .. Niektóre były bardzo ładne inne mniej .. Wiec to nie jest tak ze byłem zmuszony do samotnosci , wręcz odwrotnie .. Jakbym policzyl dziewczyny które były gotowe ze mną chodzić to było ich około 8-10 .. Licze od 15 roku życia .. Jak miałem 15 lat to podeszły do mnie 2 i zapytały razem czy nie chciałbym z nimi chodzić hehe.. Odmówiłem

potem była moja największa miłość podobna do Zmudy Trzebiatowskiej .. Oczywiscie ona nie zapytała mnie o randkę , ale przypadkiem usłyszyłem ze jej sie podobam W jaki sposób ? Gdy wychodzilismy ze szkoly to wychwyciłem jej rozmowe z inną dziewczyną hehe bo szedłem 3 kroki za nią Potem miesiąc pozniej na wycieczcie szkolnej nawet usiadła mi na kolanach hehe A o laskach którym się podobałem , ale nie miały odwagi do mnie podejśc nie będę nawet wspominał , ich nie liczę O wielu też pewnie nie wiem

gdzies 2 lata pozniej była jedna laska gdy stałem na przystanku autobusowym : zapytała mnie czy nie chciałbym z nią chodzić : tak , odmówiłem NA tym poprzestańmy nie będe wszystkich zdarzen wyjawiał