Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxz

Jak duże jest ryzyko zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość Xxz

Witam. Kochalam się w niedzielę z moim chłopakiem (23.10), stosowalismy prezerwatywe, nie doszedł we mnie. Ostatni okres miałam 10 października, więc najprawdopodobniej były to dni płodne. Mam wątpliwości, ponieważ po stosunku wszedł we mnie jeszcze palcami, które wcześniej najprawdopodobnie wytarl w szmatke razem z penisem po tym jak doszedł i zdejmowal gumkę. Czy duże jest ryzyko ciąży i czy powinnam się tym martwić? Liczę na szybką odpowiedź.

Gość gość
Ryzyko minimalne, powiedzialabym, że niemal zerowe, ale naucz swojego chłopa myć ręce.

Gość gość
A jak długie masz cykle

Gość Xxz
Dość nieregularne, potrafią się wahać od 26 do 31 dni

Gość gość
Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: 18.00 - 23.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które są w nieplanowanej ciaży. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1 medycyny, 2 farmakologii, 3 procedur wsparcia instytucjonalnego, 4 psychologii 5 prawa, Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
twoje cykle to regularne cykle -wahania do 5 dni są normą. Ryzyko ciąży zawsze jest -tym bardziej że mógł przenieść spermę do pochwy.

Gość Xxz
Sperma na palcach jest naprawdę aż tak niebezpieczna? Plemniki nie obumierają?

Gość gość
No od samego dotknięcia palcem nie obumrą przecież. Tu chodzi raczej o czas który upłynął od wytrysku -z tego co piszesz nastąpiło to zaraz po stosunku więc szanse są. Nieduże ale jednak nie ma pewności.

Gość Xxz
Niby tak, ale wytarl rękę, po tym jak wytarl całą resztę

Gość gość
Dziewczyno, nie pozwalaj na takie coś to nie będziesz musiała rozkminiać potem. Ręce się myje a nie wyciera w szmatki w które wytarł najpierw członka. Ryzyko jest a co będzie tego nikt ci nie okresli.

Gość gość
Autorko doopy dajesz, a nie wiesz od czego zachodzi się w ciążę. Seks nie jest dla dzieci. Dorosnij najpierw, a potem się wypinaj

Gość gość
Po każdym stosunku i wytrysku penis i ręce powinno umyć się wodą z mydłem, wiem jak to brzmi :) ale tak jest najbardziej bezpiecznie