Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klepanie w pupę dziewczyn na ulicy ??

Polecane posty

Gość gość

Czy coś za to grozi. Hodzi mi o konsekwencje prawne. Za wsze marzyłem żeby dotknąć ładnej pupy. Czy jeśli klepie jakaś dzuewczynę mogę mieć przez to problemy ??????? Pytam poważnie

Gość gość
Nie wiem ile masz lat ;) jak ładny młody chłopak to chętnie bym chciała żeby mnie klepną w moją super 30 letnią pupę ;)

Gość gość
Art. 217. § 1. Kto uderza człowieka lub w inny sposób narusza jego nietykalność cielesną, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Gość gość
I to jest trochę nesprawiedliwe idzie sobe ulicą jakiś przystojniak klepniecie jakaś laskę to ona się do niego uichnie. A klepniesz ty to dostaniesz z płaszczyka a jak jesteś bardzo brzydki to możesz nawet trafić za to do więzienia :( :( :(

Gość gość
klepania - to chamski nawyk. w domu twoja matkę też klepiesz po tyłku, zboku/!!!!

Gość gość
ojciec klepie matke po tyłku, a ona to lubi

Gość gość
widocznie patologia w domu :P

Gość gość
Klepać można swoją żonę albo dziewczynę a nie obce osoby które sobie nie życzą. Spróbuj klepnąć karka z silowni.

Gość gość
kto wypina jego wina

Gość gość
Jedz do niemiec i gwalc ile chcesz jak cie zlapia mow ze jestes muzulmaninem i robisz to co koran tobie nakazuje to nic ci nie zrobia. Tam nikt nawet nie bedzie probowal tobie przeszkadzac w g***tach. Niemcy to raj dla g****icieli i dotykaczy kobiet.

Gość gość
Przestańcie pierniczyć, czy w Niemczech czy w Polsce należy szanować nietykalność cielesna innych i naruszenie jej grozi poważnymi konsekwencjami.