Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu życie jest takie niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat Jestem osobą bardzo towarzyską, kochliwą A tymczasem nie mam anie przyjaciół ani chłopaka Szczególnie tego drugiego mi strasznie brakuje O chłopaku marzę od 16 roku życia. Chciałabym mieć kogoś, kto by mnie wspierał w trudnych chwilach, z kim mogłabym pogadać i przytulić się W życiu zawsze kialam pod górkę Czasem wracam do domu a nocy płacze bo jest mi źle a nawet nie mam z kim pogadać. Przyjaciele raz są raz nie, ale chłopak to co innego. Czasem pogadam nawet w stany depresyjne. Większość chłopaków którzy mi się podobali albo mieli dziewczyny albo nie byłam w ich guście. Ja też podobałam się kilku osobom, ale to były osoby toksyczne: mało ambitni, napaleni, zarozumiali, jeden potrafił chodzić w brudnej koszulce przez kilka dni. A ja nie chcę se pchać w związek z byle kim Ja wiem ze jestem młoda i jeszcze poznam tą osobę ale ja już na prawdę nie mogę wytrzymać Chciałabym się do kogoś przytulić, pocałować czy przespać się z kimś A ja nigdy na serio się nie całowałam. Raz mnie pocałował chłopak (ten z brudną koszulą) w usta co było obrzydliwe bo mi się nie podobał. Delikatnie dałam mu do myślenia że nie jestem zainteresowana. Tylko że jeśli nawet będę miała te dwadzieścia parę lat i znajdę kogoś to pomijając fakt, że nigdy z nikim nie.spalam i w sprawach łóżkowych jestem noga to nawet się nie umiem całować A nie jestem brzydką osobą co może być jeszcze bardziej dziwne

Gość gość
Sprawiedliwość .. chcesz być bliżej boga wejdź na 10che winda

Gość gość
To znajdź sobie faceca 30+ który wygląda na 20. Tylko takiego co ma dobrą pracę i jest przystojny, na pewno ucieszy się z 16stki

Gość ciąża nieunikniona
autorko, masz wszystkie oznaki przyszłej starej panny, a chłopak tylko chce roohać, NIC WIĘCEJ

Gość radek z kanady
moge cię przygarnąć, gdzie mieszkasz?

Gość gość
Gość 15:35 yyyyy 30+? Dla mnie to trochę obrzydliwe. I chyba źle przeczytałaś lub napisałaś Mam 19 nie 16 ciąża nieunikniona 15:39 mam wszystkie oznaki starej panny. Czyli jakie oznaki? Mam być pustą słodką idiotką żeby mieć faceta? Radek z Kanady 15:41 na pewno nie w Kanadzie

Gość gość
A ja mam 21 lat a o dziewczynie marze od 15 roku życia i podobnie jak u ciebie tylko bardziej aspolecznie.

Gość gość
autorka to księżniczka, będzie stara panna albo zabawka dla kogoś

Gość gość
Gość 18:12 od kiedy dziewczyna miła, towarzyska i sympatyczna, mające zainteresowania jest księżniczką? Zawsze myślałam, że księżniczki to te, które są leniwe , zawsze chcą więcej i marudzą, bo facet im kupił zły kolor skarpet Na prawdę nie wiedziałam że księżniczka nabrała nowego znaczenia

Gość gość
Nie przejmuj się. Ja mam 25 lat i nigdy się nie całowałem, ani nie byłem w związku. Jak jesteś ładna, towarzyska, uśmiechnięta, to sobie kogoś znajdziesz wcześniej czy później.

Gość gość
Gość 19:18 no niby tak ale czemu tak późno? Z mojej klasy z liceum praktycznie każda dziewczyna ma lub miała jakiegoś chłopaka