Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość98

Miłość od pierwszego wejrzenia.

Polecane posty

Gość gość98

Miałam 11 lat, on 19. Weszłam do szkoły, zobaczyliśmy się. Nie wiadomo czemu patrzył na mnie. Gdy go zobaczyłam nie mogłam oderwac wzroku, będąc tak małą dziewczynką zakochałam się. Oczy duże, serce wali, nie wydusilam z siebie słowa. Nasze mamy miały się tam spotkać. Powiedział do mojej mamy że ma śliczną córkę i tak stał i patrzył na mnie. Przy każdym spotkaniu zaczepial, rozmawiał ze mną, dał mi raz kwiatka. Byłam mała, wiedziałam że robi sobie żarty. Kiedyś powiedział że będę jego żoną, że wyrosne na piękną dziewczynę. Raz mówił że gdyby była mniejsza różnica wieku to zostalabym jego dziewczyna. Ja tak się go wstydzilam że byłam bardzo chamska. Co on mógł sobie pomyśleć...Pewnego razu gdy był pijany, rozmawiał z moim tatą, ja poszłam się przejść. Będąc od nich 40 metrów krzyknął że mnie kocha. Oschle powiedziałam "fajnie..". Później mało kiedy go widziałam. A jeśli już to strasznie mnie unikał. Dziś mam 18 lat, zobaczyłam go. Uczucie było te same gdy zobaczyłam go pierwszy raz (w nikim więcej nigdy się nie kochałam przez te lata, nie potrafiłam). On mnie nie zauważył. Dowiedziałam się że po 5 latach zerwał z dziewczyną. Co sądzicie na ten temat? Dlaczego mnie unika? Po co mówił takie rzeczy? Czy możliwa jest dalsza historia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować