Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzo zjadlam

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj: Jogurt, poł woreczka kaszy, leczo z tofu 1 "chochelka", mała porcja sałatki greckiej, szklanka koktajlu z jarmużu, mleka sojowego i 2 bananow, 8 ciasteczek kruchych z marmolada Dzisiaj Jogurt, tost pszenny z mozzarella, pol pomidora, 4 oliwki, 4 ciasteczka kruche z marmolada, szklanka koktajlu z wczoraj, paczka orzeszków 170g, 4 krakersy, plaster sera plesniowego, 2 łyżki powideł śliwkowych, 2 łyżki masła orzechowego.

Gość gość
Tyle ile zjadlas w te dwa dni pochlaniam w 4 godziny :)

Gość gość
jak można analizować co się zjadło? :O masz nierówno pod kopułą. poza tym co to za jedzenie? można paść w locie.

Gość gość
A ja sie czuje przejedzona... tez wydaje mi się że niewiele jem ostatnio, ale ciagle czuje sie pelna. Jak mam zjesc cos konkretniejszego to od razu mi w ustach rosnie. Dzis zjadlam jogurt na sniadanie, na obiad mam do pracy przygotowane jablko i avokado. Na kolacje pewnie nic nie zjem bo nie dam rady :/

Gość gość
Nie mam nierowno pod kopułą, analizuje bo nie mogę jeść. Robie sobie obiad, a potem patrze na niego, wstawiam wode i zamiast zjesc to wypijam herbatę bo po pierwszym kęsie mnie odrzuca od jedzenia.

Gość gość
chcesz byc w przyszłosci gruba czy co? bo ostro walczysz zeby spowolonic swoj metabolizm i i tyc od diety 800 kcal

Gość gość
Nie chce byc gruba i nie odchudzam sie. Po prostu nie mogę sie od kilku dni zmusic do jedzenia.

Gość gość
To teraz ja rano bannan, bułka słodka i pawełek , obiad schabowy ziemniaczki suruweczka, kolacja ser pleśniowy z pomidorem?