Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie poradnikom dla kobiet gdzie radzą jak zdobyć faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z facetami bo większość patrzy na mnie jak na obiekt seksualny nie wiedząc czemu a gdy daje im do zrozumienia że nie szukam seksu to się ulatniaja . Wydawało mi się że wina leży w nich że tacy są, że zależy im tylko na seksie nawet gdy na początku dobrze gada mi się z facetem to później sprowadza wszystko do seksu. Zobaczyłam z ciekawości kilka tych 'głupich' filmików na yt nie wiem czy im wierżyć ale są logicznie wytłumaczone i według nich popełniam dużo błędów. Uświadomiłam sobie że zgrywać zbyt twardą, chce żeby to facet mnie adorowal, staraz się o mnie nie pokszukać że mi zależy, że interesuje mnie jego życie i zainteresowania. Wszystko dlswego że chce być dla faceta wyjątkowa, nie chce by myślal ze to ja za nim biegam. Trochę zrobiłam się może zgorzkniała bo nie poznaje nikogo wartośchorego ale nie chce też udawać potulnej pozbawionej emocji osobą i dogadać facetowi żeby tylko mu sie przypodobaćwiczenia. Faceci podobno takie kobiety traktują jak osoby do seksu bo nie daje mu kobieta nic poza wyglądem. Randki tez się moje kończą bez powodzenia mimo że niby wszysto jest ok to facet się potem nie odzywa. Faceci się nie starana i trzeba za nimi skakać... niby uchodzi za atrakcyjna ale widocznie do łóżka przez niedostępność. Nie wiem czy jest zrozumiałe to co napisałam ale proszę o rady

Gość gość
Zdecydowanie takim rzeczom nie wierzę.Ja jestem sobą i tych technik zawartych w poradnikach nie stosuję

Gość gość
Jak ubierasz sie jak zdzira, to sie nie dziw, ze przyciagasz tych co zalezy im na seksi. Paradoksem jest to, ze jak zmienisz wyglad na szara myszke, to nikogo nie bedziesz przyciagac... :D

Gość gość
Nie ubieram się w ogóle wyzywająco tylko normalnie ale zadbanie, wszystko wiedząca chyba sama ubierasz się jak dziw/ka

Gość gość
Autorko poprostu nie goń za nikim.Im bardziej gonisz psa tym bardziej on sp*la ^^

Gość gość
a jesli chodzi o ścisłośc to chodze tylko w sukienkach i spódnicach, bo w spodniach chodzą tylko kobiety lekkich obyczajów :)

Gość gość
nie chodzę w sukienkach i spodnicach ale nie wiedziałam że to domena dziw/ek podszywie