Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Przejechałem dzisiaj ponad 300 kilometrów samochodem

Polecane posty

Gość gość22lataprzegrywu
0. elo rychu.

Gość gość22lataprzegrywu
dzisiaj normalnie tak jak zawsze. za tydzień znowu picie jestem umówiona.

Gość gość22lataprzegrywu
spodobał mi się 17to latek. ale znam tylko jego imię.

ale mam nadzieje że za tydzien czy lepiej wypadnie niż wczoraj, mam nadzieje że kaca moralnego ani fizycznego rano nie miałaś. Ja mogłem dzisiaj iść na melo, tyle na to czekałem a tu akurat nie mogłem :( a kiedy druga propozycja wypadnie nie wiem

Gość gość
Rafalala bierzesz się za 17 latków? :D

Gość gość
najwiecej? 1.900 km (polska-uk)

Gość gość22lataprzegrywu
kac tylko wczoraj. dziś jestem głodna chyba zaraz kupię sobie słodycze. podoba mi się 17 to latek ale on się dystansował ode mnie. dlaczego ja się zawsze podobam tym nieatrakcyjnym w moich oczach czyli starym dziadom lub lalusiom w moim wieku. przynajmniej choć trochę zapomniałam o tamtym. ale on był przystojny.

Gość gość
Ruchu znalazles swoją duupe z kafe?

może trochę pociesza ale ja się zawsze zauroczę w kimś kto ma mnie w d***e i potem olewa :( tak było z kafeterianką i nie tylko zmęczony dzisiaj jestem i chyba szybko zwine się spać bo rano znowu wstaje

nie znalazłem i raczej nie znajdę dzisiaj trochę w czasie monotomnej jazdy sobie myslalem ze zaczełem dochodzić do wniosku w sumie chuj z nią nie chciała to trudno

Gość gość22lataprzegrywu
ostatnio było trochę podrywów w moją stronę lub znaczące spojrzenia. jeden był niski i brzydki, drugi jakiś wychudzony p**duś laluś z bródką, trzeci taki niski arabowaty p**duś laluś z bródką w sweterku nieatrakcyjny, czwarty jest dziwny. ten często na mnie patrzy ale z daleka, nie wiem co o tym myśleć bo ma długie włosy i wygląda jakby zaraz miał beczeć.

Gość gość22lataprzegrywu
ale jak ktoś mi się spodoba jak ten 17to latek wczoraj, to nici, wiadomo. myślę sobie że nawet po pijaku nie będę się starać ale nie wykazywał zainteresowania, ale już jego brzydszy kolega tak.

"zwarty jest dziwny. ten często na mnie patrzy ale z daleka, nie wiem co o tym myśleć bo ma długie włosy i wygląda jakby zaraz miał beczeć." stulejarz z wykopu pewnie :D Ja teraz jak będę gdzieś szedł z kimś albo sam to aby się odręzyć a nie wyrywać, dopiero zauroczenie kafeterianką zaczeło mi przechodzić(moje dzisiejsze przemyslenia) wiec po co znowu się pakować w coś podobnego. Ja chce trochę wyjsc z przegrywu

A i jeszcze jedno, nie żebym ci mówił jak masz żyć czy coś :D ale mam nadzieje że wdrożysz w życie nowe postanowienia czyli nawet po pijaku nie przebywać w nieznanym towarzystkie i aby znać umiar w picu. Bo to jednak może się przydać więc jakoś lekcje z wczoraj masz

Gość gość22lataprzegrywu
no ja od wczoraj już nie myślę tak o tym moim. mój kac moralny był brutalny ale koniec końców brakowało mi tego. a co do tych chopoków to ja przyciągam samych nieatrakcyjnych czyli albo p**dusiolalusiów ze strachem wypisanym na oczach albo ewidentnie brzydkich natarczywych. ten czwarty nie jest najgorszy obiektywnie ale ma dziwne włosy przydługie i wygląda jakby płakać miał i się bał wszystkiego zresztą gapi się już z daleka. a ten 17to latek z wczoraj był przystojny ładne kości policzkowe miał trochę azjatycką twarz, proporcjonalną figurę, mówił ładnie i składnie, myślałam, że ma z z 2 lata więcej.

Gość gość22lataprzegrywu
rychu dobrze mówisz bo takie picie to jednak nie to samo co z ludźmi których się długo i dobrze zna. ,mniejszy komfort zdecydowanie. będę pić ale symbolicznie.

Gość gość22lataprzegrywu
ten 17to latek miał taki clean look jak ronaldo. tacy mi się podobają.

Gość gość
Rysiu mitomanie przecież się znalazła :D X Trudno, żeby na transa leciał.

gość dziś Rysiu mitomanie przecież się znalazła sam sie chyba znalazles x co do umiaru to ja też postanowiłem coś podobnego ale wczesniej aby nie mieszać piwa i wódki, albo nie pić za dużo tego drugiego bo mi odjebywało za dużo głupich rzeczy po tym wychodziło, szkoda że dopiero po tym jak dużo ludzi do siebie zraziłem takie postanowienie mi wyszlo