Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję wsparcia co do odchudzania

Polecane posty

Gość gość

od maja zeszło mi 13kg motywację miałam silną jak skała, wielką jak mount everest, masę radości, wiary, entuzjazmu od 2 tygodni wypaliłam się. myslę o kolorowych drinkach, tortilli, popcornie, tortach, tortach, tortach....ciasto, ciepłe kapcie, koc, śwece, lekki film, dzien w domu herbata, kieliszek i piękny wielki kawał ciasta jedzony rosołową łyżką kąpiel, długi sen, wolno przerzuwane, trzymane długo w ustach piękne ciasto...jak zaliczę jojo, powieszę się, nie żartuję, juz kiedys to przezylam;-( jem co trzy godziny caly czas, staram sie zdrowo, owsianki, kasza, owoce, orzechy, ciemny chleb i ćwiczę, choć coraz mniej mi się chce. zgasła moja szalona energia. co sę dzieje?;-( jak odnaleźć w sobie tego utraconego kopa?

Gość gość
Cwicz cwicz niech faceci Cie pozadaja a kobiety zazdroszcza. Taka pora ze ma sie na lenistwo i podjadanie ochote

Gość gość
Też mi się wydaje, że taka pora. Przyszła jesień, zimno, ciemno, człowiek nie ma ochoty wyjść pobiegać, czy choćby na spacer, ale zakopać się w kocu z herbatką i czekoladą. Owoce się kończą, a te które są, już nie smakują tak jak latem Może wybierz sobie jakiś jeden dzień i odpuść? Kup kawałek (ale tylko kawałek, bo to ma być na raz) ulubionego ciasta, zrób herbatę i powoli je sobie zjedz. Może zmodyfikuj trochę dietę, jakaś owsianka z owocami albo gorzką czekoladą i pomarańczami? Albo taki deser http://www.alezakwas.pl/2016/09/niebianski-deser-czekoladowy-z-bananow.html (może być inny, podobny, szukałam na szybko :) )

Gość gość
ale jesteś kochana, że znalazłas mi przepis! i to na dodatek z takich stronek, z jakich ja zazwyczaj korzystam- wegetariańsko, wegańskich;-p pozdrawiam CIę i innych, którzy mi odpowiedzieli;_) boję się jojo, ale czuję, że mi od słodyczy bardzoe ulży...tak mocno sobie odmawiam, po długich tygodniach rygoru po prostu nawiedają mnie wspomnienia o dawnych smakach..

Gość gość
Też jestem z tych tęskniących za słodkościami, niekoniecznie ciastowymi, ale też owocowymi. Dlatego szukam i kombinuje, żeby nie jeść słodzonych dżemów i czekolad:D Na szczęście zbliża się sezon na smaczne pomarańcze:)