Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Chyba przechodzi mi zauroczenie pewną kafeterianką

Polecane posty

Takie dzisiaj miałem przemyślenia, że w sumie gadałem z nią tylko 2 dni (fakt ze to dlugie godziny) ale nic po za tym i to ona mnie olala, jak nie zrobiłem nic złego, wiec w sumie chuj jej w doooope. Może czeka mnie następna a ta nie miała być dla mnie :D

Gość gość22lataprzegrywu
mnie też z tym moim przechodzi i to patrz w tym samym czasie co u ciebie. :D

Gość gość22lataprzegrywu
hehe. może tak być że to są całkiem pospolite problemy ludzi w naszym wieku.

Gość gość
Najpierw jęczałeś, że tęsknisz, a teraz hooj jej w dupę? I Ty uważasz się za lepszego od prawików? Reakcja typowego frajera. Nie chce mnie to hooj jej w dupę. Umów się z przegrywką.

No widze ze prawiki tutaj nie znają typowego zycia wiec takich problemów też nie mają a na chuj miałem to ciągnąć i ciągle o niej mysleć skoro straciłem na to więcej czasu niz na pisanie z nią

Gość gość22lataprzegrywu
ojej gościu co cię tak dupa boli. przestań pisać głupoty ja nie zakochuję się przez neta. dla mnie musi być kontakt w 4 oczy z człowiekiem by się zakochać. rychowi przechodzi to dobrze. przecież nie był z nią w związku więc to nie zdrada.

I tak w tej chwili bardziej lubie 22latke, niz te z gg i nie ma tu żadnych podtekstów milosnych czy seksualnych, chodzi o internetowe kumplowanie sie

Gość gość
Masz rację, czego można wymagać od wieśniaków takich jak wy?:D Normalny facet napisałby, że miło ją wspomina, ale to nie miało sensu, a sfrustrowany przegryw napisze "hooj jej w dupę" bo uj go strzela, że kolejna laska go olała. Nie dziwię się, że tego frajera nikt nie zaprasza:P

nie mam zamiaru się rozbradniać na jakieś miłe zwroty tego było wystarczająco tutaj, wiec teraz stawiam sprawe jasno a wieśniakiem to jesteś ty i twoi prawiczy koledzy którzy bali by się zagadać do dziewczyny

Gość gość22lataprzegrywu
no właśnie zazdrośni jesteście, że my się lubimy, a was nikt nie lubi i nie macie z kim pogadać. a ja sobie z tego że nazywacie mnie transem naprawdę nic nie robię :D

Ja lubie czasem dla beki poczytać sobie ten prawiczy ból dooopy :D i czasem im współczuje że myślą że ich hejty mam coś robią :D

Gość gość
Myślisz Rysiu, że tu same prawiki siedzą? Akurat jestem dziewczyną:P Moi koledzy w przeciwieństwie do ciebie nie są zakompleksionymi frajerami. Nie mają problemu z poderwaniem dziewczyny w realu:P Najpierw łasisz się, a później "hooj ci w dupę"?Czekasz, aż ktoś sobie o tobie przypomni i zaprosi cię na browara. Zabujałeś się po 2 dniach rozmowy z dziewczyną, której nawet nie widziałeś. Nadal twierdzisz, że nie jesteś frajerem? Fakt, ośmieszyłeś się zakładając trylion tematów o lasce, która nawet cię nie pamięta, ale dziś zaliczyłeś dno.

Gość gość
Rysiu straciles po drodze inna milosc :( byles zapatrzony w tamta ciagle a ja bylam mila dla ciebie na pewnym temacie a mimo to w d***e mnie miales, nawet nie zauwazyles, widzisz tylko te niewłaściwe :( pa