Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i co narodziła dzieci i teraz żałuje

Polecane posty

Gość gość

Agnieszka Chylińska w ostatnich latach przeszła ogromną metamorfozę. Zamieniła rockowe życie na ciepło domowego ogniska - ustatkowała się, założyła rodzinę, napisała książkę dla dzieci. Choć sprawiała wrażenie szczęśliwej i spełnionej, teraz żałuje niektórych wyborów. W szczerym wywiadzie wyznała, że macierzyństwo ją rozczarowało. http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/agnieszka-chylinska-jest-rozczarowana-macierzynstwem/4kjgvsn i to każda tak ma w późniejszym okresie, żałuje, że dała się wrobić w stado dzieci tylko już za późno, bo te dzieci już są, a później wnuki i zaperz. TAKŻE KRÓLICE STOP bo życie jest jedno i ono nie polega tylko na rozmnażaniu się.

Gość gość
Co wy wszyscy z tymi wnukami... mi nikt przy dzieciach nie pomagal to i ja przy wnukach orać nie zamierzam. Odchowam swoje, corka ma juz 10 lat, syn 13 wiec tak duzo mi znowu nie zostalo i heja. Pewnie ze sie bede martwic o nich juz do konca zycia ale nikt mnie nie przekona do zajmowania sie wnukami, zostac awaryjnie raz na jakis czas godzine moge i tyle. Mam zamiar zajac sie w koncu soba.

Gość gość
moja ciocia ma 4 dzieci, odchowane, ma wnuki, i zapieprzała przy 4 swoich dzieci a teraz mając 6 wnuków dalej zapieprza, bo jak nie to przyjedzie to tamto i leci gotować żryć, bo dzieci z dziećmi przyjadą.

Gość gość
do gość dziś - co, jak ci przyjdą dzieci z dziećmi to ich wypieprzysz z chałupy, czy np. zechcą gdzieś pójść, pojechać bez swoich dzieci to powiesz, ze nie zostaniesz z wnukami, a przy 3 - 6 dzieci to w huj ma się wnuków.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko i tak już zostanie i nie mam zamairu rodzić kolejnych

Gość gość
A co ona myslala, ze przy trojce malych dzieci to same miody ?? Tepa dzida

Gość gość
takich tępych matek to my mamy w naszym kraju nie mało, dla mnie to matki mające kilkoro dzieci to są osoby nie do końca zdrowo myślące,

Gość gość
No widzicie a mogła usunąć , dla mnie to ona jest wielka bo będąc rock mama to nawet by sie " prosiło " ale nie. Urodziła i ma to co każda - syf w życiu bo pięknie to jest tylko w książkach i na ambonie . Szkoda życia , bo dała trójce a sobie tym samym po prostu zj***la

Gość gość
"W rozmowie z Magdą Mołek etatowa jurorka przyznała, że artystyczna abstynencja nie była dobrym życiowym wyborem. Ostatnie siedem lat poświęciła w pełni na wychowanie trójki dzieci i teraz żałuje swojego wyboru. Stawiając jedynie na macierzyństwo Agnieszka "zrezygnowała z siebie" i teraz jest w fazie poszukiwań. Wszystko chciałam robić sama, żadnej niani, żadnego ściągania rodziców. Chciałam wszystkim pokazać, jaka jestem dzielna i to mnie umordowało na maksa - powiedziała Chylińska. Cieszę się, że mam pracę - dodała. Powinny być zdrowe proporcje, mam czas dla dzieci i mam czas dla siebie. Ja to właśnie spieprzyłam, ja się w pełni przez 7 lat poświęciłam dzieciom. Przegrzałam bardzo. W ch*j jestem rozczarowana. Nie podoba mi się."

Gość gość
Autorka to kretynka do potęgi nieskończonej, wyciągnęła sobie wniosek z d**y i jeszcze się nim dzieli z innymi. Oglądałam ten wywiad. I ona nigdzie nie powiedziała, ze zaluje tego że ma dzieci tylko tego jak podeszła do macierzyństwa. Nie ma to jak wkładać komuś w usta coś czego nie powiedział :o nienawidzę takich ludzi jak autorka. Dno i dwa metry mułu. Nadajesz się na reporterke pudelka czy innego tego typu gownianego portalu plotkarskiego :o

Gość gość
Właśnie...chodziło przede wszystkim o zachowanie równowagi.Są dzieci,ale jest też ONA,jej życie jej pasja.

Gość gość
i nigdy nikt jej nie p;owiedzial, ze macierzynstwo nie jets na rok? na dwa lata? ani nawet nie jest na 7??? no szoke! poswiecila 7 lat dzieciom i co teraz? a gdzie kolejne 7? juz nianie beda? szkoly z internatem najlepiej za granica im dalej od dzieci tym lepiej? lubie ja za szczerosc, ale ogolnie nie lubie glupich ludzi, a jelsi ktos nagle odkrywa w sobie taka glupote to moglby w tym momencie milczec i zyc dalej, bo taka szczerosc nie jest atutem, jeczydu.pstwo w takim przypadku nic jej nie da :O

Gość gość
Ja teraz jestem matka a potem jesli bede babcia to na pewno nie bede sie wtracac w wychowywanie dzieci synowej czy corce bo to nie beda juz moje dzieci i nie chce sie komus rzadzic tak jak np moja tesciowa rzadzic chcialaby u mnie.

Gość gość
Spoko ale ona akurat ma tyle pieniędzy, że może sobie pozwolić na równowagę. Matki z trójka dzieci których nie stać na opiekunkę nie mają takiej opcji

Gość gość
Po pierwsze mamy do czynienia z osobą która u początku kariery przy odbieraniu jakiejś nagrody mówiła do mikrofonu "f**k of nauczyciele" i od tamtego czasu nałóg by wywoływać wypowiedziami kontrowersje w zasadzie nie zniknął a minęło chyba ze 20 lat. Nie ma kontrowersji wypowiedzi, nie ma Agnieszki Chylińskiej. Po urodzeniu pierwszego dziecka jechała tekstami po bandzie ostro czyli można by wywnioskować że już żałuje tego pierwszego dziecka. Co wiec sprawiło że zdecydowała sie na drugie i trzecie skoro tak było ciężko już z pierwszym ? W życiu nie wierze że antykoncepcja aż 3 razy zawiodła. Kto by w to uwierzył? Jakiś pozytywny aspekt musiał być który ona chyba woli zachować dla siebie bo kto wie może wyczuła że ludzie jednak lubią kiedy jest ostro, kiedy coś sie dzieje, wiec może trzeba jechać po staremu po bandzie. Z drugiej strony a może my czegoś nie zrozumieliśmy w jej wypowiedzi. Ona raczej chyba nie samych dzieci żałuje tylko tego że wpadła na pomysł by poświęcić się im całkowicie dla wielu z nas tu pomysł taki raczej nie przyszedł by do głowy. Przecież ten pomysł siłą rzeczy jest choćby i dla zdrowia psychicznego niebezpieczny. Komentując cytat: "Macierzyństwo, choć piękne, nie jest w stanie w pełni zaspokoić wszystkich potrzeb kobiety" podsumuję. Oczywiście że nie jest w stanie! Ale napomknę tez pewnie ważny aspekt na zasadzie odwrotności. Brak macierzyństwa również by nie zaspokoił wszystkich potrzeb większości kobiet.

Gość gość
ja wyrzekam się macierzynstwa calkowicie od wielu lat, więc ja jestem w tej mniejszości raczej;-)

Gość gość
Do 14:11 z chalupy nie wywale ale skakac kolo nich tez nie bede. Posiedze pogadam i robta co chceta. A co do zostawania z wnukami bo mlodzi chca wyjechac sami... no heloooooł od 13 lat targam sie na wakacje z dziecmi i zadna babcia mi z nimi nie zostala takze w tym temacie nawet nie bedzie ze mna dyskusji.

Gość gość
ja mam dzieci w wieku 8 lat i 5 lat i jedynie czego zaluje to tego ze tak szybko dorastają...i uwaga, planujemy jeszcze 3 dziecko. oj chyba jestem już patologiczna królica... jak widzisz autorko nie każdy zaluje...

Gość gość
i ona nie dosyć, że ma w huj pieniędzy to dostaje za darmo 1 tys. (500+ na dwoje dzieci). Ja pierdolę, ale pieprzony rząd, biednej matce z jednym nie daje a bogatym na waciki rozdaje. Mam nadzieję, że tych pisowców Pan Bóg pokarze z skłócanie ludzi i nierówne traktowanie.

Gość gość
ja mam pięcioro a wy się p********e :-)

Gość gość
Nie dostaje bo mowila ze nie zlozyla wniosku o 500

Gość gość
22:10 serio ? jak to jest mieć 5 ?

Gość gość
no jak to jak mam w chuj pracy pracuje do tego zawodowo mąż też biorę 2000 tysiące zapomogi 500 plus jeżeli chodzi o ścisłość właśnie ogarnęłam dom wstawiłam pranie teraz trochę kompa luli i jutro od nowa Ale ja się nie użalam nad sobą wiem co to jest antykoncepcja dzieci mam zrobione świadomie bo chyba nie wierzycie k***a że można wpaść 5 razy :-o żałosne chodź i z takimi opiniami miałam okazję się spotkać Nie mieszkam u teściów :-) ani rodziców bo oni akurat nie żyją nie mam rodzeństwa w sumie żadnej bliskiej rodziny jestem sama jak szczur Do tego nie pijemy nie palimy mąż pracuję Jesteśmy raczej normalną rodziną :-) Nie mam doła że mam dzieci one wypełniają pustkę w moim życiu co dzień dziękuje Bogu za zdrowe , mądre i kochane dzieciaki A dodam że bez 500 plus też sobie radziliśmy najmłodsze dziecko ma 3 lata więcej nie planuję więc nie nakruliczyłam się jak to wy tu piszecie dla zapomogi :-p

Gość gość
no to k***a podziwiam :classic_cool:

Gość gość
Jej chodzilo o to, ze zaluje ze poswiecila sie calkowicie dzieciom i zrezygnowala z siebie (co robi wiekszosc matek) bo wszystko chciala sama zrobic. A mogla to zrownowazyc: miec dzieci i miec kariere/nie byc tylko kura domowa. A nie ze zaluje ze ma dzieci. Tak to jest jak kobieta chce byc samowystarczalna i nie dopuszcza innych (ojca, dziadkow) do swoich dzieci, rezygnuje z kariery, potem przychodzi ten moment oswiecenia. To ze jestesmy matkami nie znaczy ze przestalysmy byc kobietami, zonami, przyjaciolkami.

Gość gość
Teściowa nam pomaga przy dzieciach i powiedziała że to jest obowiązkiem każdej babci i dziadka że na tym polega życie- żeby coś z siebie dawać,pomagać innym.Zawsze tak było,ale teraz wielkie hallo i wielki luz jest na topie, myśleć egoistycznie tylko o sobie i o swoich zachciankach A rodzina na bok!

Gość gość
Ja mam 4 dzieci i też planuję piąte bo nie chce mi się iść do pracy :p

Gość gość
ja pierdolę, babsko nie do zajebania przez chłopa, winien ciebie wysłać na wieś i zamiast ciągnika byś pług ciągnęła

Gość gość
Jak ja wam zazdroszcze :( ja mam jedno bo wiecej nie moge... a tak bym chciala chociaz trojke. I tez slysze niepochlebne komentarze, ze jak to tak jedynak ?

Gość gość
ale gdzie ona zrezygnowała z siebie? przecież cały czas pracuje i zarabia! jest jurorka w programach-czy to nie jest praca? a rockowa piosenkarka to już dawno przestała być. odkąd odeszła z ona to jej muzyczna kariera się skończyła. no ale fajnie zrzucić to teraz na macierzyństwo... tylko ile lat minęło między jednym a drugim to nie pamięta?