Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim190938456

To jakaś Choroba czy coś z głową

Polecane posty

Gość Anonim190938456

Witam przychodzę z dość nietypowym problemem 11 lat straciłem na graniu w gry po 10+ godzin dziennie nie miałem prawie znajomych wszystkich odtrącałem aż nadszedł pewien dzień że postanowiłem wszystko zmienić zerwałem z nałogiem komputerowym od tak z dnia na dzień zdałem prawko za 1 razem kupiłem w miarę spoko auto zacząłem ćwiczyć inny styl ubierania w pracy wszyscy to dostrzegli i zaczęły się głupie plotki juz nawet chciałem zmienić prace ale zostałem bo podkochiwałem się przez 2 lata w dziewczynie co każdego dnia mówiłem jej tylko cześć i nara a tego dnia co postanowiłem się zmienić walnąłem jej wszystko co o niej myślę (w pozytywnym sensie) lecz nic nie wyśmiała tylko ciągle powtarzała ze inna będzie lepsza ,ale odbiegłem od tematu gdzie bym nie poszedł w ludzi mam jedna myśl ucieczkę a chciałbym podejść do grupy znajomych z pracy jakoś z nimi się zabawić czy coś lecz coś mnie hamuje jest to meczące bo czasami mam ochotę palnąć se w łep ale to nie rozwiązanie. może ktoś ma podobny problem albo jak się nazywa ten stan czy coś by jakoś nad tym pracować by stać się lepszym

Gość gość
kolejny przygłup z wypranym mózgiem :D ale mam beke z was niedaczne polskie qrwy