Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe ile dzieci durnych rodziców padnie dziś i jutro ofiara halowenowych pedo

Polecane posty

Gość gość

P Es dofilow, którzy uwielbiają takie okazje i po to wymyslom

Gość gość
Zboczency wymyślili halowen w ameryce by gwalcoc dzieci, to jest prawda u nie pozwolny na halowen w pl

Gość gość
pewnie mniej niz w polsce, kiedy inteligentni rodzice puszczaja swoje dzieci do kosciola 😴 w ameryce zaden rodzic nie puszcza samopas malego dziecka na takie eventy, najczesciej dwie matki ida z grupa znajomych dzieciakow w pewnej odleglosci, tylko w polsce matki kaza dzieciakom zasuwac same zwlaszcza do kosciola gdzie ksieza i katecheci moga robic i robia co chca z dzieciakami :O

Gość gość
Antyklerykale jeden to nie jest temat o kościele a o g***tach gdy male dzieci chodza same po osiedlach,bo blokowiskach i na klatce ktos może je wciagnac do piwnicy,do windy...ja mojemu dziecku nie pozwolilam iść...niby histeria,ale przynajmniej dziecko bezpieczne cale i zrdrowe

Gość gość
Ja co roku bawiłam się z innymi dzieciakami w przebieranki na Halloween i nigdy nic nam się nie stało. Nie demonizujcie tej zabawy, bo jest zupełnie niegroźna.

Gość gość
jest grozi opentaniem

Gość gość
Albo ktoś wierzy Panu Bogu albo złemu i przebiera się za śmierć, diabły i kościotrupy, które na świat posyła diabeł i z jego powodu jest śmierć na ziemi. Gdyby diabeł nie maczał paluchów w stworzeniu świata to by nie było śmierci, rozkładu ciała i chorób i tyle cierpienia na ziemi.