Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W temacie randek

Zdarzało się wam podczas randki mieć krótkie, odrastające włoski pod pachami?

Polecane posty

Gość W temacie randek

Nie spłonęłyście wtedy ze wstydu?

Gość gość
noo spłonęłam całkiem na popiół i właśnie paraduję w stroju wampira, weź się ogarnij normalnie z w ogóle niewygolonymi poszłam na randke i nic się nie stało, co ja z plastiku jestem żeby włosów nie mieć?

Gość W temacie randek
Przecież randka to takie wyjście, kiedy kobieta chce być maksymalnie zrobiona na błysk.

Gość gość
na błysk to sie idzie do pytania na sniadanie bo cie połowa polski może zobaczyć, a nie jeden napalony gość

Gość W temacie randek
A jakby wtedy doszło do seksu?

Gość mnietowisi
naturalne owłosienie u kobiety NIE stanowi żadnego problemu dla faceta w czasie bzykania kobiety !

Gość gość
noo doszło do seksu i jakoś nic sie nikomu nie stało z powodu mojego owłosienia, a seks był całkiem dobry

Gość W temacie randek
A mocno byłaś owłosiona?

Gość na rynku kobiet
dziewczyny, przesadzacie z tym dążeniem do bycia ideałem, po prostu bądźcie sobą, owłosienie to nic strasznego, nawet troche seksowne

Gość gość
byłam i jestem i będę bo taki mam styl a jak komuś nie pasuje to nara

Gość W temacie randek
A nogi golisz?

żaden dbający o siebie facet nie pozwoli sobie na owłosienie, a o kobietach już nie wspomnę... Kobieta która ma owłosione miejsca intymne jest zwyczajnie fleją i tyle w temacie.

Gość mnietowisi
fajnie, ciekawie i bardzo oryginalnie będziesz wyglądać kobieto, gdy jako brunetka z czarnymi włosami na nogach, wskoczysz w cieliste rajstopy i włosy będą wychodziły przez rajstopy na zewnątrz a blondynka z długimi włosami na nogach , gdy wskoczy w rajstopy czarne i włosy się pokażą naturalne wychodzące z rajstop , zrób kobieto takie doświadczenie i nie nazywaj mnie tu żadnym 'zbokiem' albo chorym psychicznie , pamiętam, że kilka lat temu to było NORMALNE u kobiet i nikomu nie przyszło do głowy aby się wyśmiewać z kobiet a nawet z nauczycielek w szkole !

Gość gość
ty katowice chodzisz na wosk czy depilacje laserową? w nosie i w uszach też mam nadzieję niczego nie masz? czyli generalnie można cie posuwać bez mydła taki jesteś gładziutki?

odezwała się pewnie jakaś owłosiona :P na samą myśl o włosach łonowych zaklejających łechtaczkę zbiera mnie na wymioty :O:O

Gość gość
Facet MUSI być owłosiony, zgolony facet to albo pedał albo pipa, bo męski facet nie goli nic, ma być męski jak goryl. To golenie to pedalstwo

Gość gość
mnie na myśl o wydepilowanym fiucie który przypomina noworodka zbiera się wyłącznie na płacz ze śmiechu ;)

Gość gość
Wychowankowie p****li w erze obrazkowej :o 🖐️ Zero naturalności a 100% sztuczności. Bleeee.... O fujjjj :o

Gość mnietowisi
peazda bez owłosienia wygląda jak opalony kurczak na stoisku mięsnym !

Gość W temacie randek
Pachy to takie miejsce, że gdy je kobieta odsłania, to powinny być gładkie.

Gość gość
W temacie randek dziś X A niby kto Ci tak rozkazuje ? :D

Gość lewy but cesarza
W temacie randek dziś Pachy to takie miejsce, że gdy je kobieta odsłania, to powinny być gładkie. Zgłoś Niby dlaczego? bo babskie czasopisma i TV tak każe? co za durnota

Gość winnetuu
mnietowisi dziś peazda bez owłosienia wygląda jak opalony kurczak na stoisku mięsnym ! Zgłoś hahahahaha... padłem, dobry tekst, hahahaha

Gość W temacie randek
To trochę niekulturalne, jak dziewczyna zakłada sukienkę na ramiączkach, a pod pachami ma szczecinę.

Gość gość
niekulturalne to jest jak mi sie facet przygląda co mam pod pachami, czy ja ci człowieku patrze w bokserki? niekulturalne ale właściwe będzie tez jak ci powiem żebyś wypiertalał ze swoimi poglądami na moje pachy, hoduj sobie swój ser pod napletem, ja sie przecież nie wtrącam co ty tam masz, to i ty sie nie wtrącaj co ja gdzie mam

Gość W temacie randek
To jeszcze napisz, że nóg też nie golisz...

Gość mnietowisi
kobieta krytykuje kobietę owłosioną tu lub tam, żaden normalny facet NIE czepia się naturalnego owłosienia kobiety !

Gość gość
gole raz w roku na dzień dziecka, też nie masz co robić tylko na moje nogi sie gapić czy owłosione czy nie?

Gość nie gole pach
otoczenie was ocenia a wy im dajecie, trzeba być pustakiem dawać się presji społecznej, nie ma obecnie norm, każdy robi co chce