Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuiteraz123

Jak radzic sobie z instynktem macierzynskim?

Polecane posty

Gość tuiteraz123

W zyciu nie pomyslalabym, ze w koncu padnie na mnie. Przeciwniczka dzieci, do zwiazku sie nie nadaje, z mezczyznami srednio sie dogaduje, jestem bardziej samotniczka i nie ciagnie mnie do seksu. Mam 25 lat. I zaczelo sie, coraz wiecej dzieci wokol mnie i samej mi sie zachcialo. Az mi sie cos dzieje jak widze dzieci. Zaczynam miec juz taka obsesje. Wydaje mi sie teraz, ze to najwiekszy skarb. A tu ani perspektyw na dziecko, ani srodkow, ani faceta. A w glowie tylko dziecko. I co tu robic. Chcialabym tak jak jeszcze z rok temu - zero mysli o dzieciach, spokoj w glowie. A teraz nawet bliskim wstydze sie przyznac, bo taka bylam przeciwniczka, a teraz "peklam".

Gość gość
bo natury nie oszukasz po 20 do 30 to najlepszy czas na rodznie a potem bedzie coraz trudniej urodzic dziecko

Gość gość
ja sobie kupowałam laleczki ,kupiłam kilka razy i przeszło,teraz mam święty spokój żadnych pieluch niewoli ,same przyjemności

Gość gość
laleczki egoistka z ciebie praktycznie to wpadłas w niewole przyjemnosc wlasnych zachcianek to nie ty rzandzisz ale twoje nałogi tobą rzadza tak samo jak u pijak zyje by pic

Gość gość
Wytnij sobie jajniki.

Gość mnietowisi
ze skrajności w skrajność i obrót o 180 stopni , a może nawet o 360 stopni ? mimo wszystko gratuluję tej odmiany kobieto !

Gość gość
Może przekuj ten instynkt na coś dobrego: odwiedź czasem jakieś dzieciaki w szpitalu czy domu dziecka, zajmij się czyimś dzieckiem itp. - to nie to samo, ale zawsze lepiej niż siedzieć i kwaśnieć a przy okazji będziesz mieć poczucie spełnienia dobrego uczynku, bo dzieci np. upośledzone w zakładach są przeraźliwie samotne i nawet godzina zabawy daje im niesamowitą radość.

Gość tuiteraz123
Wlasnie problem z tym, ze nie przepadam za spedzaniem czasu z cudzymi dziecmi, nie umialabym sie zaopiekowac czyims dzieckiem czy zaspokoic swoj instynkt pomoca dzieciom. Pragne jedynie miec wlasne dziecko, co nie wiaze sie z pragnieniem posiadania meza czy chocby partnera, bo mezczyzni jakos nie sa w kregu moich zainteresowan, jestem samotnikiem i nie potrzebuje wielkiej milosci czy seksu. Mysle tylko o tym, zeby nosic w sobie dziecko, urodzic je i zajmowac sie nim, wychowywac, kochac. A z drugiej strony mam do tego zero warunkow i nie chce tego czuc, bo mialam swiety spokoj jak tego nie czulam.