Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wół wołem

Żonaty facet to tylko wół roboczy

Polecane posty

Gość wół wołem

a babom ciągle mało i mało, do tego nikt nawet nie docenia tej pracy, ani żona ani dzieci, tylko oczekują korzyści z faceta

Gość gość
ojciu, biedaczynko jedna. idź się wypłakać w mamusinką spódniczkę.

Gość wół wołem
gość dziś ojciu, biedaczynko jedna. idź się wypłakać w mamusinką spódniczkę. >>> to ty idź zarabiaj a ja posiedze w domu, coś upichce i pójde na zakupy, zamieniamy się?

Gość gość
Trza było ożenić się z prawdziwą kobietą, a nie leniwą księżniczką.

Gość gość
Malzenetwo i bachorki - najwieksze bledy znane ludzkosci. Jak to dobrze ze ich nie popelnilem :)

Gość gość
Bzdura. Ale masz prawo do własnego zdania.

Gość gość
było poszukać właściwej kobity żle trafiłeś

Gość gość
a co myslales leniu jeden! zrobiles dzieci to teraz pracuj na nie !!!

Gość gość
a ty wolałbyś jak u mamusi, wszystko za darmochę pod nosek podane? Trzeba było u mamusi zostać, anie teraz się użalać nad sobą. Co takiego robisz i ile wnosisz do domu, że czujesz się jak wół? Może trzeba było się bardziej przyłożyć do nauki i mieć lepszą, mniej męczącą pracę? Albo narób więcej dzieciaków, to tych pięćsetek przybędzie :D

Gość M Martha
Taka jest rola malzonkow,ojcow:))utrzymac rodzine:)

Gość M Martha
Taka jest rola malzonkow,ojcow:))utrzymac rodzine:) za to macie sex i nie tylko:D

Gość M Martha
Malzonki ..tez maja "przechlapane":))) byc zawsze na strazy i poslugi dla swojego"PANA":D

Gość gość
Takze:))wyrownane:):):)

Gość gość
dobre słowo nic nie kosztuje a bez niego źle się żyje. Co w tym złego że autor chce się poczuć doceniony?

Gość iluzja na codzień
M Martha dziś Taka jest rola malzonkow,ojcowusmiech.gif utrzymac rodzineusmiech.gif za to macie sex i nie tylkosmiech.gif >> jaki seks? od razu widać że ty nigdy w długoletnim związku nie byłaś

Gość wół wołem
gość dziś a ty wolałbyś jak u mamusi, wszystko za darmochę pod nosek podane? Trzeba było u mamusi zostać, anie teraz się użalać nad sobą. Co takiego robisz i ile wnosisz do domu, że czujesz się jak wół? Może trzeba było się bardziej przyłożyć do nauki i mieć lepszą, mniej męczącą pracę? Albo narób więcej dzieciaków, to tych pięćsetek przybędzie smiech.gif 555 Uczyłem się i goofno z tego, prace mam łatwą ale i tak trzeba w niej marnować czas. Wnosze do domu na tyle dochodu że żona nie musi pracować, i wszystko jest, i bez długów. Jeszcze źle?

Gość gość
Normalni mezczyzni nie wchodza w zwiazki tylko roochaja bez zobowiazan. A co to w Polsce brak rozwialych kobiet? Jest ich wiekszosc z kobiet!

Gość 179510
gość dziś Normalni mezczyzni nie wchodza w zwiazki tylko roochaja bez zobowiazan. A co to w Polsce brak rozwialych kobiet? Jest ich wiekszosc z kobiet! Zgłoś normalni samce to bydło bez mózgowe, co z tego że roohają? zwierzęta roohają też i co? Związki to typowo ludzka sprawa, ale nie bydła tylko ludzi na poziomie, myślących, a nie tylko roohanie ciągle. 95% samców to bydło, a że jestem facetem w 5% elity umysłowej to pisze to właśnie aby wytłumaczyć reszte.

Gość gość
dziś hehehe facet z elity umyslowej :-D :-D

Gość gość
Znalam faceta ktory mial rodzine i byl z tego dumny! Cieszyl sie ze ma dla kogo zyc, pracowac, dla niego radoscia byl powrot po pracy do domu, do zony i dzieci. Szkoda ze dzis takich facetow jest bardzo malo, o ile jeszcze istnieja..

Gość złota rybka mówi nie
bo babom ciągle mało i faceci muszą coraz więcej pracować na wasze durne zachcianki, willa z basenem, nowe luksusuwe auta, zakupy co weekend, ciuchy dobrych marek, restauracje, wakacje 4x w roku za granice, 1000 par butów, służba w domu, wy jesteście chciwe i pazerne i leniwe jak ta stara baba w bajce o złotej rybce, a zapominacie że KTOŚ musi na to wszystko pracować

Gość gość
Ojej jakis ty nieszczesliwy! CO SOBIE WZIALES TO MASZ buahahahaha :D

Gość złota rybka mówi nie
gość dziś Ojej jakis ty nieszczesliwy! CO SOBIE WZIALES TO MASZ buahahaha >>> ty pewnie identyczna, więc z czego się cieszysz, prawda w oczy kole

Gość gość
Trzeba było wziąć normalna kobiete,nie lenia. Pretensje do siebie.. I żeby nie było,jestem kobietą ,pracuje ,zarabiam, prowadze dom.

Gość gość
dziś [18:01 na szczescie nie mam faceta nieroba, ani takiegi ktory by narzekal ze musi na rodzine pracowac na szczescie ;)

Gość gość
Faceci to smierdzace lenie !!! Mysla ze jak pojda do tej swojej zasranej roboty na 8h to wystarczy. W domu palcem nie kiwnie zeby pomoc, ale kobieta ma pracowac zawodowo, w domu oczywiscie tez i dziecmi sie zajmowac, byc na kazde zawolanie mezulka! Jestescie PANOWIE NIE SPRAWIEDLIWI !!!

Gość gośćqqq
wół wołem wczoraj [04:11>>> to ty idź zarabiaj a ja posiedze w domu, coś upichce i pójde na zakupy, zamieniamy się? <<<< Zonie to powiedz jesli sie nie boisz:)

Gość gość
Autor ma dużo racji pasożyty jesteście większość kobiet tylko ciuchy lakiery fryzjer markery itd za naszą kasę Nie chodzi tylko o dzieci jak ktoś chce to je na zresztą czemu tylko mężczyzna ma płacić Sa kobiety co zostawiają dzieci męża dla kocganka i nie placa alimentow ? No i gdzie jest sprawiedliwosc Obiad sam zrobie ciuchy nie problem do pralki wlozyc zskupy zrobic itd Jestescie wygodne szukacie naiwnnych i takich by pod bitem jeszcze byl Ale nie w tych czasach Zreszta większość facetów ma dość stałych związków a mężatki szukają wrazen więc można za Free sobie bzykac puste niby wierne żony A biedni faceci z*********jaaaa na budowie po 12godz przy misce zasypia i nie ma sil by żonę pocieszyć ta ho docenia za całokształt i daje na boki Siedzą na portalach i szukają pocieszenia Nigdy więcej kobiety na stałe skarbonka bez dla taniej utrzymać auto itp

Gość gość
Jakaś Stara Panna rady daje innym czemu tu na portalu dodajesz wpisy Jak byś była szczęśliwa to nie pisała bys tu ? Tylko partnerem coś milego robiła Śmieszne ca te moralistki jaki to autor placzek Może coś o sobie lepiej napiszcie idealne kobiety z kompleksami żal mi was

Gość gość
Dam przykład czemu np gej jest dobrze ubrany i ma dużo kasy nie ma żony dzieci nikt go nie czyści z kasy