Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczylam sie jak malolata, a juz go więcej nie zobacze, jak żyć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat, dobrą pracę w korpo. W ramach odchamienia nas, zostalismy wyslani na 3 dniową konferencję naukową. Wyklady osob ze swiata nauki w dziedzinie mojej branzy. Jeden wyklad a potem ćwiczenia kameralne prowadził on.... na oko 45lat, ale tak cudowny,,, inne dziewczyny nie podzielily mojego zdania, a ja oszalalam na jego punkcie. Mial obrączkę, ja zresztą też. Więc nic nie będzie a ja tydzien chodze jak w transie. On nie jest wykładowcą ale pracownikiem naukowym, pracuje wiec prwnie tez mieszka w wawie, a ja - w gorach... nigdy go nie spotkam. W necie znalazlam jakies filmiki z innych konferencji gdzie wykladal i ogladam je w kółko.... zglupialam! I jeszcze musze uważać by mąż nie zauwazyl i w pracy tez ogarniac... a ja go ciagle widze, wyobrazam sobie rozmowy... zjedzcie mnie

Gość gość
na zdaza sie, pewnie przejdzie ci jak pojawi sie w zyciu jaks problem, wazna sprawa, po prostu cos innego, co zaprzatnie ci mysli. na razie musisz z tym jakos zyc, popatrz sobie na fotki w necie, potraktuj sprawe jak zauroczenie celebryta ;)

Gość gość
Takie milostki szybko mijają

Gość gość
Ale jak żyć? Jak funkcjonować? Jak wybaczyc sobie, ze nie zagadalam? Patrzyl glownie na mnie i jak mowil, to jakby do mnie, pewnie by szlo zagadac, ale ja glupia sie wstydzilam, a potem juz byly zajecia z innymi....

Gość gość
ojeju no pofantazjuj sobie i Ci przejdzie, dokładnie jak ktoś napisał: potraktuj to jako zauroczenie celebrytą

Gość gość
no i cale szczescie, ze do niego nie zagadalas, wtedy byloby ci jeszcze trudniej nie myslec i zapomniec, liczylabys na dalszy kontakt, szukala pretekstu do kontaktu. a tak pomeczysz sie troche i przejdzie. takie rzeczy sie zdarzaja w zwiazkach, ktore juz trwaja jakis czas i przeszlo tego typu oszalale zauroczenie partnerem.

Gość gość
Alez oczywiście ze fantazjuje i nie sa to grzeczne fantazje. W sumie tak chłodno patrząc, on nie jest jakims mega przystojniakoem. Raczej troche zaniedbany, niedokladnie ogolony, ma w sobie pewna dozę dekadencji a jednocześnie rozbraja poczuciem humoru. Dość sarkastycznym ale ma w sobie urok. Taka szkoda, ze to juz minelo. Nie znalazlam go na fb, pewnie nie ma. Zostają niewyrazne filmiki z konferencji.

Gość gość
Podrzuć link do tych filmików :)

Gość gość
walikoniu umyj pissde skoeo jestes zaniedbany x jamnik nh 601 mc

Gość gość
Nie wrzuce. To mimo wszystko waska specjalność a grom wie, kto czyta kafe, moze moje koleżanki albo mąż ;) Ti takie glupie - wiedzieć ze to na nic, a jednak marzyc, wcale w sumie nie chcąc spelnienia tych marzen (chociaz oszalalam na jego punkcie to nie az tak zeby meza zostawic)

Gość gość
walikoniu pomerdaj ogonem i wytlumacz na nim jak to jest horyzontalnie a jak wertykalne. to bardzo istotne w twej ciasnej specyalizacji :D