Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

100 lat temu mezczyzna ktory sie ogolil i umyl zeby byl uwazany za zadbanego

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj to kobietom nie wystarcza to smutne ze swiat stal sie taki pusty

Gość gość
to pikuś przy wymogach wobec kobiet. Ja śmigam bez makijażu i uważana jestem za ekscentryczkę. Dobrze, że męża mam normalnego....

Gość gość
ale ty oczywiscie chciałbys kobietę z kręconymi kudłami na nogach i pod pachami, gąszczem w majtkach, zrośniętymi brwiami, nadwagą, zawsze bez makijazu. Tak 100 lat temu wyglądały kobiety

Gość gość
gość dziś nie prawda, to potwarz jest.

Gość gość
Btw. Ostatnio rzucają mi się w oczy nieumalowane kobiety, takie ze śladami trądziku. Strasznie mi się zaczęły podobać. Są to szalenie interesujące twarze. Nie w sensie dziwadła, ale bije z nich prawdziwość i piękno POMIMO niedoskonałości. Twarze umalowane wydają mi się jakieś płaskie, 2D, nieprzyciągające, nieprawdziwe...

J3bac kobiety, to sa szmaty, im nic nie wystarcza, zawsze trzeba obok nich latac, a kim one sa KVRWA???????????????

Gość gość
ja się myje i gole. Nawet gole włosy pod pachami jako facet i g****o z tego mam.

Gość Mam g0wno na twarzy31
Spoko, ja niby dbam o siebie- przed każdym wyjściem spędzam w łazience min. 2 godziny, ale jak wyjdę na dwór to od razu wyglądam jakbym przed chwilą wyszła z rudery :o Podkład spływa w 3 minuty, a włosy przetłuszczają się z prędkością światła

dzisiaj istnieje golenie i golenie dzisiaj facet mysli ze jak sobie kupi maszynke do golenia gilette to ze sie nia goli a to jest maszynka dla szczurow a nie maszynka do golenia XD.