Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mialam dziwny sen, boje sie o mame.

Polecane posty

Gość gość

Snilo mi sie, ze stala w wannie, w ktorej bylo pelno jej scietych wlosow, a ona oddawala na nie mocz. We snie stalam obok tej wanny i nie moglam wytrzymac tego zapachu. Potem ona sobie poszla, a ja nad ta wanna mylam wlosy, ktorych nie moglam splukac, bo przestala leciec woda. Wierzycie w znaczenie snow? Przyznam, ze wystraszylam sie troche.. :(

Gość gość
Wanna we snie jest normalnie symbolem oczyszczenia. Brudna wanna chyba nie. Moze podswiadomie odbierasz mame jako brudna.

Gość gość
Nie wierzę w znaczenie snów. Mi się takie głupoty śnią, że żaden sennik tego nie przewiduje :D

Gość gość
A ja wierze

Gość gość
Ja też wierzę i nie interpretuję nadmiernie ani nie wg senników, ale zwykle się sprawdzają moje sny. Też mam nienajlepsze sny, niestety sprawdzają się...

Gość gość
Włosy ścinać: uwolnisz się od przeszłości wypadające: pogrzeb myć: zaniepokojenie

Gość gość
A moja babcia ma tak ze jak jej sie sni matka to zaraz dzieje sie cos w czym babcia ma duzo zmartwien. Kiedys przysnila jej sie siostra siedziala przed babcia usmiechnela sie wstala i odwrocila a miala takie czarne rajstopy a w z tylu w tych rajstopach takie dziury i oczka za dwa dni babcia dostala tel ze jej siostra zmarla i inf o pogrzebie.

Gość gość
A ja mialam sen ze moj śp.Dziadek wstal z grobu i przyszedl po babcie.Czulam ze stanie sie cos zlego i babcia umrze.Zadzwonilam do niej by upewnic sie ze wszystko ok.Normalnie ze mna rozmawiala nic nie zapowiadalo tragedii.Dwa dni po tym tel.babcia dostala niewydolnosci wielonarzadowej i zmarla:(jak to wytlumaczyc...

Gość gość
twoja mama jest bardzo zagrożona pomódl się za nią do Maryi .

Gość gość
A mama choruje?