Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 36 letnia bezdzietna rozwódka ma jeszcze szansę na szczęśliwe życie i miłość

Polecane posty

Gość gość

bo na każdym kroku słysze że jestem już stara, żebym się zajęla sobą i na nic nie nastawiała...nikt mi tego wprost nie powiedział, ale zrozumiałam o co chodzi - coś w stylu '' ty to stara dupa jestes, szukaj rozwodnika z dzieckiem a nie randek ci sie chce '' :(

Gość gość
niby mamy rownouprawnienie ale... sama widzisz, ja mam na razie 20 lat ale jak sb pomysle co bd za 10 lat to wlos sie jezy ! masakra ale olewaj to i znajdz sb mlodzika najlepiej jak jestes ladna to bez problemu wyrwiesz chocby zeby im dopiec a potem go zostaw.

Gość gość
Głos rozsądku!

Gość gość
nie pomoże puder z róż jak dupa stara już.

Gość gość
Jestem 36 letnim rozwodnikiem z dwojka dzieci i tez zadaje sobie to pytanie... na pocieszenie, ludzie w naszym wieku swoje juz przeszli i maja wieksze doswiadczenie, swiadomosc, itd. ups, nie bylo to pocieszajace, ale tak to juz jest...

Gość gość
a czemu się rozwiodłaś? Masz pewnie wysokie mniemanie o sobie że o wymaganiach nie powiem.

Gość gość
Bez sensu pytanie. ludzie rozstaja sie z bardzo roznych powodow i zakladanie ze winna byla kobieta czy tylko jedna strona nie ma sensu. moze zupa byla za slona, a moze cos innego...

Gość bzykacz 36latek
Bzykam 36-letnie rozwódki całkiem gratis.

Gość gość
wolny przed 40stką jeszcze do rzeczy bez nałogów ale bez mieszkania i stałej pracy, bierzesz mnie autorko ?- jasne że NIE.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy znajdziesz jeszcze miłośc, i kiedy, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
dlaczego wróżki biorą takie egzotyczne imiona? nie mogłaby na przykład być wróżką Marią, Gienią albo wróżką Helenką? zamiast sofia, izabela, sandra :D

Gość gość
Mam na imie izabela, nigdy byn nie powiedziala ze ti egzotyczne

Gość gośćmen
To już chyba reguła, że bez względu na to w jakim wieku jesteśmy wydaje nam się, że za 10-20 lat będziemy starzy i wtedy najlepsze już będzie za nami :) Mam 46 lat i tak naprawdę mogę powiedzieć, że od 2 lat z kawałkiem jestem szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. Czyli odkąd poznałem pewną 40 letnią rozwódkę ;) Wsześniej wciąż szukałem szczęścia.

Gość gość
w wieku 30kilku lat ludzie dopiero zakladaja rodziny na zachodzie, wszystko przed Toba:-)! swoja droga nawet w wieku 70 lat mozna zakochac sie;) zycze szczescia i milosci!!!

Gość gość
ja mam 34 lata jestem po rozwodzie 6 lat , nie mam dzieci , ciezko kogos znalesc , wiekszosc facetow chce sie tylko zabawic

Gość gość
gość-dziś - potwierdzam! Ciężko znaleźć wartościowego mężczyznę.

Gość gość
Wartosciowy to taki co sie ozeni?:D:D

Gość gość
gość dziś ja mam 34 lata jestem po rozwodzie 6 lat , nie mam dzieci , ciezko kogos znalesc , wiekszosc facetow chce sie tylko zabawic V Do czego Ci ten facet potrzebny?.

Gość gość
A wy jesteście takie wartościowe? To wasze złudzenie.

Gość gość
ma szanse

Gość gość
w tym wieku jeszcze mozesz znalezc kogos.

Gość gość
Jak kobieta jest przed 30-tką to facet ma być wyjściowy, żeby inne zazdrościły. Z dobrą furą koniecznie, super zarabiający aby mógł spełniać jej zachcianki.Nieważne że ją rani, zdradza, obraża. Po 30-tce musi być już tylko wartościowy. A że wcześniej ci wartościowi (którzy nie zaliczyli setki lasek)byli obiektem kpin i żarcików to już zapomniały. Niewiele trzeba żeby kobiety otrzezwiały. Ledwie kilka latek. Wystarczy pojawienie się magicznej cyfry 3 z przodu na liczniku wieku.

Gość gość
Człowiek który zakłada codziennie setki tematów obrażających kobiety nie jest autorytetem w kwestii dobrego traktowania kobiet.

Gość gość
36 to żadem wiek. Masz szanse na wszystko. Pozdrawiam :)