Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyzwolić endorfiny, tabletki???

Polecane posty

Gość gość

Jak wyzwolić endorfiny? chyba dopada mnie zmęczenie i jesienna depresja - pomoże ktoś w tym temacie?

Gość gość
na pewno SPORT, CZEKOLADA :) mnie to pomaga ale jesienią cięzko uprawaić sport jak taka pogoda za oknem ;/

Gość gość
czekolada to tuczy, szybko wpadniesz w kompleksy i depresje z powodu nadwagi - najbardziej sport i sex :)

Gość gość
Z domowych sposobów na wyzwolenie endorfiny polecam medytację relaksacyjną - dla mnie to najskuteczniejszy sposób :) Wystarczy 30 minut dziennie takiej sesji medytacji i po 3 dniach człowiek czuje się odmieniony o 180stopni - spróbujcie a pożałujecie, że dopiero teraz spróbowaliście tego :D

Gość gość
Hej ale jak z ta medytacją? jakie dokładnie ćwiczenia bo to na zajęcie sie trzeba zapisać?

Gość gość
NIEE zajęcia na zajęciach stracisz czas i kase bo zapłacisz za karnet za 200złotych za miesiąc jak nie więcej... Ja mam nagrania na Cd http://skarbnicazycia.pl/p/1522/321/gerelaxis-muzyka-do-medytacji-relaksacyjnej-4-nagrania-muzyka-relaksacyjna.html są rewelacyjne, poradnik, instrukcja jak krok po kroku medytować, dedykowane nagrania z dźwiękami natury + inne nagrania do spania i do eliminacji stresu SUPER kompleksowy system :) sprawdźcie jako pierwsze nagranie "DOTYK SERCA AZJI"

Gość gość
no ciekawe, poczytam o tym

Gość gość
ja od dawna medytuje, potwierdzam w 100 - daje to duzo endorfiny

Gość gość
Joga także daje dużo energii życiowej i endorfiny :)

Gość endorfiny
A są jakieś tabletki wywołujące endorfiny?

Gość gość
zwal malucha i zjedz czekolade z truskawkami :-P

Gość gość
Ja zamówię to gerelaxis i dam znać o efektach bo czytam teraz o tej medytacji i faktycznie sporo osób pozytywnie o tym pisze. Dodatkowo widzę, że ten producent gerelaxis daje 14 DNI GWARANCJI NA ZWROT KOSZTÓW tak więc przetestuje na spokojnie jak nie będzie efektów to dam znać i im to odeśle

Gość gość
Tabletki na endorfny to chyba tylko jakieś narkotyki czyli nie radze ;/

Gość gość
Sport daje dużo endorfiny nawet taki uprawiany w domu :) polecam też relaks i różne pozytywne bodźce :)

Gość gość
Ostatnio byłam na naprawdę fajnym szkoleniu z medytacji od http://mindfulnessassociation.org.pl/kontakt/ - i z czystym sumieniem mogę polecić to rozwiązanie. Medytacja pozwala nam oczyścić umysł, uspokoić się, a jednocześnie wyzwolić więcej endorfin i lepiej zrozumieć siebie. Ja poszłam krok dalej i uczę się teraz praktyki uważności, ale nie tylko to jest pomocne :)

Gość nieinie
Niestety autorko, happy pills są tylko na receptę.

Gość gość
Najtaniej i najzdrowiej wywołać endorfiny uprawiając bieganie. Po przebiegnięciu 10, 15 km jest taki wyskok endorfin, że nie bez podstaw nazywa się to orgazmem biegacza. I najważniejsze ten nastrój utrzymuje się przez kilka godz. Oczywiście dystans trzeba sobie samemu wypróbować, każdy ma inny próg wybiegania endorfin, mnie wystarcza 10 km.