Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam 30 latkę która mentalnie zatrzymała się na poziomie max 15 latki

Polecane posty

Gość gość

i to dopiero jest tragedia...i takich osob jest coraz wiecej mają po 40+ a żyją i zachowują się jak licealisci

Gość gość
Tez znam takie dziewczyny. To normalne na tym swiecie

Gość gość
a jak to sie objawia, mozecie podac przykłady?

Gość gość
A ja mam 21 lat i mentalność gimnazjalistki. Podejrzewam, że tak już mi zostanie.

Gość kotTrzpiot
ja to mogę nawet przebić, moja ciotka ma prawie 50 lat a odkąd pamiętam zachowuje się własnie jak niezrównoważona nastolatka. Nie potrafi np rozplanowac sobie dnia, wydatków, jak się zdenerwuje to dosłownie(!) tupie noga jak zdenerwowane dziecko i zaciska pięści co wygląda komicznie bo to jest jednak dorosła osoba a zapowietrza się, burmuszy o byle pierdołę i tupie tą noga... jesli podczas rozmowy poczuje się pominięta w dyskusji albo po prostu ktoś inny zabiera głos, odstawia istne cyrki żeby znów cała uwaga była na niej... Unikam z nią kontaktu jak mogę podobnie jak większość rodziny bo jest niesamowicie irytująca, cały czas ma się właśnie wrażenie że rozmawia się z obrażoną na cały świat małolatą która tylko oczekuje zeby jej ustąpić i najlepiej dać wszystko co się ma bo ona potrzebuje.

Gość gość
moja matka ma prwie 50 a zachowuje sie jak nastolatka. lata na dyskoteki, nosi ogromne szpilki i ubrania dla malolat. spotyka sie z facetami 10 lat mlodszymi. ciagle powoduje jakis problemy.rodzina sie za nia wstydzi.

Gość gość
to fajna taka,dawala by mi zamoczyć za cukierki :-P

Gość gość
O to chyba o mnie. Lubię grać na konsoli, filmy o superbohaterach, seriale sf (obyczajowe o zwykłych ludziach mnie nudzą), planszówki i mam kolekcję figurek star Wars.

Gość gość
I o mnie....gram w American McGee's Alice,tupię nóżką jak coś mi się nie podoba i uwielbiam bajki.

Gość gość
Może dlatego są dziećmi bo zabrano im dzieciństwo? Z jakiegoś powodu nie chcą dorosnąć. Może zbyt dużo na nich spadło w wieku nastoletnim? Może uważają że przez błędne decyzje zmarnowali swoje lata młodości i próbują się cofnąć? Może po prostu boją się starości? Powodów może być dużo. Powodem może być również molestowanie w dzieciństwie,wstręt do starszych - bo oprawca był przecież starszy i uciekają do młodszych bo uważają że przy nich są bezpieczniejsze,że nie skrzywdzą ich tak jak zrobili to dorośli?

Gość gość
Ja właśnie tak żyje i się tego nie wstydzę, tzn z jednej strony jestem bardzo niedojrzała i dziecinna ale z drugiej jednak coś w głowie mam bo pracuje na własny rachunek (administrator sieci, informatyk, kobieta samouk bez studiów :) ) towarzystwo w jakim się obraca też robi swoje, większość facetów, wielu podobnie niedojrzałych, nałogowi gracze ;) Jestem taka bo właśnie nie miałam dzieciństwa, od dziecka same tragedie, stres, problemy, nie pamiętam jak to jest huśtać się na huśtawce i o niczym nie myśleć, nie miałam tego tylko wyzwiska w domu, bicie pasem, mój ojciec żyje i ma się dobrze po latach picia ale nigdy mnie nie przeprosił.

Gość gość
13,50 dasz sie pomacać za 1kg cukierkow w czekoladzie ?;-)

Gość gość
A ja znam odwrotnie. 28 latka mentalnie 70 latka. Główne tematy: choroby, kto gdzie leży na cmentarzu, i nieuchronnosc śmierci. Już chyba wolę mentalna 15.

Gość gość
lepiej jest być "dużym dzieckiem'" niż taka "stara malutką"

Gość gość
A ile lat mentalnie ma kobieta zakładająca wątek o znajomej, która ma 30 lat i zachowuje jakby miała 15? :D

Gość gość
To zależy jak to się objawia, bo jeśli ktoś radzi sobie sam w życiu, a jedynie ma np. dziecięce rozrywki (jak tu dziewczyna napisała o grach), to nie jest żaden problem ani osobisty ani społeczny.