Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzie są aż tak zdesperowani i nie potrafią się pogodzić np.z samotnością

Polecane posty

Gość gość

Jak człowiek znajdzie sobie hobby chociaż UFO to taka samotność może być fajna.Samotność nie jest jakaś super i lepiej mieć kogoś odpowiedniego dla siebie,ale co dobrego ci ludzie by dali partnerom,jak sami ze sobą nie umieją sobie poradzić.

Gość gość
ja wiem, moga miec doyc tego, ze jk tylko kogos obdarza uczuciem to akurat nic z tego nie wyjdzie/ ile mozna ponosic porazek

Gość gość
to niech nie obdarzają uczuciem,jak nie wiadomo do końca czy to jest to coś,samotność nie jest super,ale przy kłopotach ze zdrowiem czy pieniędzmi jest niezła,a niedobrany związek to jest dopiero g****o

Gość gość
co ja mam poradzc ze sia latwo zakochuje ;/

Gość gość
ja mam nadzieję,że w moim życiu pojawi się odpowiednia dla mnie dziwaczka taka jak ja,a może nawet jeszcze fajne i zdrowe dziecko jest mi pisane,ale jak nie to gdybym miał zabezpieczenie materialne jak obecnie i święty spokój od wielu męczących mnie okoliczności ludzie,jak wiedziałbym na czym stoi to bym sobie tyle zajęć znalazł,poczułbym się na luzie jak Kevin sam w domu

Gość gość
od spacerów i wycieczek po nostalgicznych miejscach po książki nawet takie na które nie mam które nie mam czasu teraz,odkładałbym kasę na wycieczki,może nawet na jakieś k***y pochodził zrealizować dziwne fantazje chodzące mi po głowie

Gość gość
Autorze/ Autorko! Co za debilne pytanie ?

Gość gość
nie debilne,ale prawdziwe,czemu ludzie nie umieją się sobą zająć