Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów to zboczeńcy i dewianci, widze jak patrzą na małolaty...

Polecane posty

Gość gość

jak zerkają, mierzą wzrokiem...wiedzą że to karalne lub niestosowne (w zaleznosci od wieku , ktory jest tylko zapisem w dokumentach i nie ma nic wspolnego z rozwojem psychofizycznym)ale podświadomie ich pożądają, pragną... a mi jest przykro że juz nie jestem tam powabna jak te siksy

Gość gość
najlepsze jest, że te stare pierdy którym już nawet kuśka nie staje myślą, że są bogami i każda ich pragnie :D jak mu powiesz, żeby sobie znalazł koleżankę w swoim wieku to odpowie, że za stare dla niego, a on WOLI młodsze. Szkoła, że te młodsze się z niego śmieją.

Gość gość
dokladnie, też mnie to śmieszy u facetów, oni bez względuu na wiek i wygląd myslą ze są z***bisci, mądrzy, inteligentni, seksowni :D facet po 40 z ryjem czerwonym od wódki, w rozciągnietych tanich jeansach lata za maturzystkami :D powiedz takiemu zeby szukal wolnej 30-40 to mowi ze takie są zbyt powazne, za stare, nudne , brzydkie już :D:D:D z drugiej stroony mamy tłumy pięknisiów, którzy myslą ze każda leki na bicepsa w za ciasnej koszulce i wypasione BMW :D skad sie to bierze ? nie rozumiem

Gość gość
No straszne są takie wieprze (nie obrażając samców świni). I wytrzeszcza gały taka buraczano/pszenna zniszczona przepalona/przepita morda za małolatką wychodzącą z gimbazy czy ogólniaka. A na to co sobie taki jeden z drugim wyczynia z taką siksą w tych swoich prymitywnych łbach, to lepiej już spuścić zasłonę milczenia. Przykre, obleśne, dołujące.

Gość gość
Większość facetów to dewianci