Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialbym miec ladna kobiete, taka zrobiona

Polecane posty

Gość gość

duze austa, opalona, tatuaze, mocny makijaz, szpilki, blyszczaca torebka, ew. do tego palaca papierosy slim mentolowe i majaca psa pudelka lub malatnczyka lub innego malego z taka kobieta chcialbym stwozyc zwiazek i zalozyc rodzine nie przeszkadzaloby mi gdyby miala z 20 partnerow seksualnych przede mna to oczywiste ze taka kobieta jest hedonistka i musiala sie wyszalec wolalbm miec taka zone niz przecietna szara myszke

Gość gość
podbijam i zapraszam do dyskusji moi drodzy

Gość gość
No w porządku i co innym do Twoich preferencji? Póki co jest wolny kraj, można chcieć być z kimkolwiek, tylko zawierać małżeństw ze zwierzętami,dziećmi,przedmiotami nie wolno.

Gość gość
a ja lubię murzynów z dużą pałą, zapraszam do dyskusji

Gość gość
Jeśli chcesz mieć taką żonę to sam musisz mieć w barach min. metr = być dobrze zbudowany, opalony, przystojny i bogaty....będziecie para idealna wtedy

Gość gość
jestem przecietny, ale mam dobry charakter

Gość cafeDRON
obstawiam, że tego pudelka lub innego malatnczyka albo spaniela lub innego kundla wycałowała wszędzie i tam też , więc kobieta może być nawet cud natury a z psem lub z inną suką kobietę mam w duupie !

Gość gość
jesteś brunetem ? i jaki wiek twój ,pies wykluczony ,wole koty ale teraz nie chce mi się sprzatac kupek wiec to odpada:-) nie pisze ogonkow bo tez mi się nie chce ,mam naturalnie zmysłowe usta i nic sztucznego