Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica prawie 27 lat

Jestem cnotką, dziewicą, ale fantazjuje o zboczonych rzeczach, orgiach itp

Polecane posty

Gość dziewica prawie 27 lat

marzy mi się wiele rzeczy ale brak mi odwagi mowiąc wprost - puszczać się

Gość gość
Chętnie Cię rozdziewiczę, podaj namiary do siebie.

Gość gość
moge podac ale i tak sie nie spotkam, brak mi odwagi... raczej nie jestem seks bombą, mam 5-6 kg za dużo, niewysportowane ciało, twarz przeciętna dziewczęca w miare ładna ale nic specjalnego, cycki niewielkie... kto by chcial bzykac taką jak ja ?

Gość Dziewica masochistka
Ja też jestem zboczoną dziewicą :) fantazjuję o tylu rzeczach, ż e nie dam rady wszystkich wymienic :)

Gość gość
A ja prawiczkiem 25 letnim, który fantazjuje i marzy o dominacji kobiety nade mną, która będzie miała na mnie władzę psychiczną i fizyczną, również nasika mi na twarz czy do ust, i zrobi sobie ze mnie swoją toaletę. W szafie trzymam również pejcze i maski, kajdanki sado maso.

Gość gość
Koleś idź do psychologa bo jesteś chory na głowę zaraz zaczniesz dzieciom takie rzeczy robić.

Gość gość
o dominacji też marze... kiedys poznalam na czacie starszego faceta przed 40stka, wygladal na 30, mezczyzna na stanowisku tzn był pilotem samolotów pasażerskich, pisalismy dość długo, z wyglądu jak model...uroczy...żaden ściemniacz, pokazal mi sie nawet na kamerce, podobalam mu sie , mowil ze nienawidzi modelek laleczek tylko dziewczyny z sąsiedztwa, skromne, zwykle, na codzien ciche a w łozku zboczone i wyuzdane, on wlasnie chcial ze mną przerobić moje fantazje, sam duzo robił... ale balam sie spotkac :( mam nadal do niego kontakt, chcialabym go poznac ale ten strach, lęk... jako małolata bylam bardzo gruba, wyśmiewana, obrazana, dręczona, gnębiona, wyzywana, moja samoocena to ZERO...schudlam, nadal troche brakuje do ideału...

Gość gość
Gorsze bzykaja nie raz na p****lach. Ważne że masz ciipke

Gość gość
A masturbujesz sie?

Gość gość
Nie będę j sie tylko sie z nim umów, odzyjesz

Gość Chomiczekk
jak chcesz sie puscic to to zrob, na co czekasz? Na przyzwolenie od kogos?

Gość gość
poza tym watpie, ze jestes kobieta bo piszesz jak typowy facet koniotrzep z tego forum

Gość gość
poza tym watpie, ze jestes kobieta bo piszesz jak typowy facet koniotrzep z tego forum x chyba nie widziałaś jakie wulgarne potrafią byc kobiety, moja koleżanka po piwie zachowuje się gorzej niż menel, zaczepia obcych facetów, robi głupoty, gada mi o sraniu sikaniu :O

Gość gość
99% dziewic fantazjuje o różnych zboczonych rzeczach. To zupełnie normalne i naturalne.

Gość gość
A bo moje doświadczenie mówi, że najlepiej w łóżku sprawdzają się porządne i grzeczne. Takiego wyuzdania to u żadnej d***** nie spotkałem :D