Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich butach chdzicie gdy pada deszcz

Polecane posty

Gość gość

Ja kupiłam sobie kalosze i zakładam.Ostatnio ciągle pada i buty strasznie się niszcza.Więc gumiaki na nogi. I w droge

Gość gość
w adidasach bo innych noe mam ,chlupie w srodku ale juz przywyklam

Gość gość
boso szkoda butow

Gość gość
Też zakładam kalosze gdy pada deszcz.

Gość gość
23:30 A co za problem kupic? Ja chodze w Hunterach, kupilam w zeszlym roku i sa niezniszczalne

Gość gość
Nie chodzę :P Do pracy dojeżdżam rowerem, na deszcz mam spodnie wierzchnie nieprzemakalne, które mi zasłaniają też pół butów, to plus zwykłe półbuty wystarcza, w pracy i tak zresztą buty zmieniam. Kalosze mnie wszystkie paskudnie obcierają...

Gość gość
23:34 a gdzie sie kupuje takie kalosze, ale jak juz sie zdecyduje na zakup to bym chciala w jakims ladnym zywym kolorku np zielone czy zolte ,czarne kazdy plebejusz moze miec

Gość gość
ja mam kolorowe po corce. bop nosze rozmiar 36.

Gość gość
oj to slabo noe mam ani corki ani malej stopy i gdzie ja teraz kupie wymarzone kalosze

Gość asiutka   1999
Zależy jak duży ten deszcz, jaka pora roku. W lecie jak ciepło i mały to w trampkach albo adidasach, jak ulewa to też raczej w adidasach. w jesieni w kozakach tak jak na wiosnę. kaloszy nawet nie mam

Gość gość
23:36 Huntery nie tylko sa czarne. Ja mam akurat jedne błękitne i jedne czerwone

w wojskowych protektorach, niezniszczalne od lat, dobre na kazda pogode i wyprawe. nieszczegolnie kobiece ;)

Gość gość
Nie zmienie kaloszy az do wiosny.

Gość gość
23:45 ło panie idz pan z tymi hunterami dziadostwa drogie wp*****ec i mam pozniej kaluze wycierac ryjami zygmunta starego ,nie dzieki

Gość gość
Jak ciepło to adidasy (nie łażę po deszczu aż tyle by miały przemoknąć), chłodniej to glany (botki jeśli mam), jak zima i mróz to to zimowe buty (nieprzemakalne, sportowe). Za kalosze Huntera to mam prawie 2 pary glanów (chociaż nie wiem po co by mi tyle było, bo aktualne mam 4,5 roku - i nawet pranie znoszą :D ). podniecania się tym nie zrozumiem (a miałam okazję użytkować).

Gość gość
W sandałach chociaż nogi mi sie umyją

Gość gość
zamszowych

Gość gość
W japonkach

Gość hunter42
ja nosze tylko i wyłacznie kalosze HUNTER bez wzgledu na pogode w okresie od polowy pardziernika do polowy marca obecnie posiadam 2 pary czarne glossy i zielone maty nie tylko w deszcz mozna ubierac HUNTERY sa wygodne i modne, ci co mowia ze sa dziadowskie i drogie no cóż po co sie wypowiadac skoro ubieracie sie w lumpie, dobre rzeczy kosztuja. ja nosze HUNTERY chetnie poznam osoby które sa tego samego zdania piszcie do mnie hcl1989@o2.pl Pozdrawiam szczesliwych posiadaczy i posiadaczki moze wymienimy sie doswiadczeniami , zdjeciami chetnie pokaze swoje chetnie zobacze wasze.

Gość gość
Jak przeczytałam temat rozmowy to stwierdziłam ze autorka jest debilka. Natomist jak przeczytalam odpowiedzi większości to uważam nadal ze autorką jest debilka a cała pozostała reszta to idioci bez mózgu. Ludzie czy Wy jesteście na prawdę tacy ograniczeni żeby dyskutować na forum w jakich butach chodzicie po deszczu czy też jestescie pieprzonymi nierobami które nie mają co robić z czasem i p*****llaa 3po3. X a co robicie jak wam nawet kalosze przemokna? Zdejmujecie je czy z zalu robocie pod siebie?