Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów WOJ OPOLSKIE

Dla ludzi z katowic znacie miasta na litere N jedno podałem na tacy

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów WOJ OPOLSKIE

Up (woj to skrót wojewodztwo)

Gość gość
Up

Gość gość
Niemodlin

Gość gość
Nie znam żadnego a szukać mi się nie chce.

Gość gość
A jakie jeszcze Namysłów Niemodlin Nysa są w wojewodztwie opolskim ale chodzi o całą polske

Gość gość
Jak nie znasz a miasto w moim pomarańczowym nicku czyli Namysłów? W nicku pomarańczowym jest Miasto Namysłów WOJ opolskie

Gość gość
Namysłów z browarem Namysłów

Gość gość
Jakie niemysłow ? to miasto ?

Gość gość
Nowy sacz nowa huta

Gość gość
A jest takie coś, sprawdziłem, jestem z podobnej dziury, miasteczko tyle samo ma ludzi co ten twoj namyslow, tez pewnie nie słyszałeś o mojej dziurze.

Gość gość
Namysłów a nie niemysłów tylko Namysłów ps Namysłów jest 500 starszy od katowic I ma 16 tysiecy mieszkancow powstaje Nam trzecia Galeria handlowa mamy mnostwo pracy atrakcji rozrywek kultury obiektow sportowych rekreacyjnych rozrywkiwych gastronomicznych mamy koncernu kabarety złoty w tym motocyklowe warsztaty aktorskie I inne izbe regionalną mamy mnostwo supermarketow mamy mnostwo bankow mamy swoj Doroczny festiwal rockowy czochraj bobra fest I wiele wiele innych

Gość gość
No to super.

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41

Gość gość
tak kojarze wszystkie miasta powiatowe w polsce tak limanowa jest koło krakowa i blisko zakopianki ja co roku do zakopanego jeżdże czemu mówisz że limanowa nie jest znana przecież limanową 100 procent polaków zna a namysłów zna 90 procent polaków głównie dzięki piwom z browaru namysłów znanych w całej polsce

Gość gość
ps i ja bez sprawdzania w google wiem że limanowa ma tablice rejestracyjne KLI

Gość gość
brawo

Gość limanową wszyscy znają
Limanowa Miasto w Polsce Limanowa – miasto w południowej Polsce, w województwie małopolskim, siedziba powiatu limanowskiego oraz gminy wiejskiej Limanowa. Wikipedia Powierzchnia: 18,64 km² Pogoda: 7 °C, wiatr płn.-zach., 3 km/h, wilgotność 99% Województwo: Województwo małopolskie Liczba ludności: 15 132 (2012) Czas lokalny: niedziela, 11:52

Gość gość
Piwa szczerze powiem nie znałem, u nas chyba nie sprzedają takiego, reklam nie oglądam, w ogóle mało telewizji. Teraz już będę wiedział. Ps. Z piw to tylko żywiec głównie piłem. :)

Gość gość
sprzedaja tylko trzeba dobrze poszukać w warszawie krakowie i tarnowie od niedawna te piwa można kupić ps browar namysłów jest drugim najstarszym browarem w polsce z 1321 roku wtedy powstał w 1321 roku browar namysłów