Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak czesto oglądacie telewizje?

Polecane posty

Ja w całym 2016 roku telewizje oglądałam ledwie kilka razy, gdy reprezentacja Polski grała na Euro 2016. Poza tym w ogóle. Wszystko jest w internecie, telewizja jest przestarzała jak wysyłanie telegramów zamiast e-maili :P A wy oglądacie TV?

Gość gość
codziennie wieczorem kiedy są w niej moje ulubione programy

Gość gość
noe mam telewizora wiec rejczel ze nie ogladam

Gość gość
a po cholerę mam oglądać?

Gość gość
W ogóle :) Po co komu telewizja skoro jest internet?

Gość gość
ostatni raz dokladnie w zeszlym roku.

Gość piotrwaz87
Jasne, że oglądam telewizję, właściwie nie wyobrażam sobie dnia bez niej. Ale prawda jest taka, że jak chce się trafić na jakiś wartościowy film czy program to trzeba mieć po prostu wykupiony dobry pakiet kanałów. Dlatego ja się nie bawię w jakieś kablówki czy dekodery i od jakiegoś czasu korzystam z usług http://telewizjaswiatlowodowa.pl i muszę powiedzieć, że to była bardzo dobra decyzja. Nie dość, że mam ponad 250 kanałów to jeszcze blisko 100 z nich jest w jakości HD! Polecam, bo naprawdę warto, a cena, jak za taką jakość i wybór, wcale nie są specjalnie wygórowane.

Gość gość
Wcale nie oglądam, szkoda oczu :-)

Gość niemamtvijestsuper
Ja nawet nie mam telewizora :D Jak mam ochotę coś obejrzeć to odpalam na laptopie strone telewizja-online net!Mam wykupiony u nich miesieczny pakiet i dostęp do 40 kanałów -dla mnie bajka!

Gość Teppic No4
Nieczęsto, ostatnio tak z 8 lat temu :D O ile nie liczyć obiadków u rodziny, kiedy ich telewizor leci, bo leci.

Gość gość
Teraz trochę częściej bo wcześniej nie mieliśmy telewizora, ale w końcu zdecydowaliśmy się na zakup i w domu jest też telewizja kablowa od Inea - https://www.inea.pl więc czasami sobie posiedzimy i pooglądamy jakieś problemy dla relaxu. Ale bez przesady żeby pół dnia siedzieć przed ekranem

Gość gość
Nie oglądam często telewizji, w sumie jak tak pomyślę to interesują mnie tylko niektóre programy emitowane przez Telewizję TVT. Chyba jestem bardzo wymagająca, a ich akurat jakoś polubiłam :)

Gość Szczera

W multi tele-kom są teraz fajne pakiety świąteczne  za grosze można internet szybki dostać 😉 My od nich teraz bierzemy jeszcze TV

Gość fitness2

Od kiedy zakupiłem cyfrową telewizję kablową Jambox to oglądam praktycznie codziennie! Umożliwia mi to niezwykle szeroki wachlarz kanałów tematycznych, które są niezmiernie ciekawe. W dodatku wszystko w jakości HD i to po super cenie. Polecam!