Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o zidiociałych celebrytach. Rozenek majdan kupa w. paszczoruk lis

Polecane posty

Gość gość

Towarzystwo siebie warte. Zero godności, zero przyzwoitości, zero skromności, zero zasad. Moj***abcie może nie były piękne i bogate, ale do końca pielęgnowały w sobie cnoty miłości, wierności, poświęcenia siebie drugiemu, mądrości. A te lale? Chirurgia plastyczna + skrajny hedonizm. To ich przepis na dobre życie? A tfu! Mam 26 lat i trochę świata poznałam, horyzonty mam raczej szerokie, ale zgadzam się z nauką płynącą z tradycyjnego chrześcijaństwa: kobiety, bądźcie posłuszne mężom. Tak żyły i wychowywały dzieci całe pokolenia. Bez rozwodów. Jakiś porządek w tym popieprzonym świecie musi być. Inaczej życie stanie się hasłem, jak u większości tzw. "gwiazd". Pani Rozenek, Kaczoruk, Lis i reszta ekipy że ścianek to po prostu- delikatnie mówiąc, bo jeszcze mnie do sądu zawleką- panie gościnne w kroku. A jak się obrażają o dwa slowa prawdy HO HO. Koor.va k00rvie łba nie uwie.

Gość gość
Up

Gość gość
Co do zasad przyzwoitości absolutnie sie zgadzam, co do tego że żona ma być zależna od męża zgadzałabym się gdyby wszyscy mężowie traktowali swoje żony godnie i z szacunkiem. To nie wymysł kobiet że chcą sie uniezależnić. To często konieczność. Czasy nigdy nie były przychylne kobietom. Musiały walczyć o to by były traktowane jak człowiek. Teraz role sie odwracają. Faceci stają się mięciutcy, niezaradni i chętni na wygodne życie, nawet na rolę utrzymanka. Role się pomieszały, ale to nie stało się nagle, to efekt braku porozumienia pomiędzy płciami. Niestety kobiety też przeginają w 2 stronę z wyzwoleniem, bo zaczyna ono przypominać zwykłe qrestwo i pokazywanie dupska wszedzie i na kazdym potralu. A facet jak dają to bierze i potem ma odpowiednie zdanie o kobietach, choć sam inteligencją w wyborze się nie kieruje.