Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety na kafe mają ryje końskie hahahahaha

Polecane posty

Gość gość

hahahahahahaha

Gość gość
Bidna ty sieroto. W szkole nie uczyli że konie nie mają ryji? Nie? Acha, to tłumaczy twoją głupotę i brak podstawowej wiedzy. Nie rozmnażaj się!!! Mamy wystarczająco za dużo kretynów już teraz. Nstępni nie są potrzebni.

Gość gość
ty sie nie rozmnazaj facetko z krzywym ryjem

Gość gość
"facetko"??? Wracaj do szkolnej ławki na poprawkę. Aż przykro czytać takie głupoty. Co? Mamusia cię za mało do cyca tuliła czy tatuś za często kochał ?

Gość gość
wracaj to ty do garuf facetko mama nie nauczyla ze sie nie siedzi wieczorem pszed komputerem

Gość gość
nieeeeeeeeee, nie naucyła mnie nicegoooooo łeeeeeee, łeeee, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
dziewicom jestes i czy masz blonke

Gość gość
Jam dziewica. Mam błonki. Wszędzie! Te w nosie, też, bom nigdy kataru nie miała i w nic nigdy nie smarkała. Te pod pachami też mam nieskalane. Ni dezodorantem i nigdy golone! Między nogami krzaki jak agrest kolczaste jak róża potrzebującego dobrego stróża. Łydki też się zarostu nie wstydzą bo ostrza nożnego nigdy nie widzą. wąsy pod nosem... niczego sobie, czekają na kogoś kto je dobrze skrobnie. Na plecach też rośnie meszek co potrzebuje zbereźnych zamieszek. Jam taka dziewica, taka bezradna co czeka na kogoś kto to rozbroi i wszelkie niecne myśli ukoi.

Gość gość
ile masz dziewico

Gość nie wycieram po sraniu
ale one wszystkie myślą że som ładne, hahahaha

Gość gość
mam 22 lata. Strach się bać a jeszcze większy większy strach przyznawać się do takich rzeczy!

Gość gość
szanujesz sie trzymaj cnote do 70 stki drogo dziewico niepokalana

Gość gość
biore cie na żone dziewico

Gość gość
02:47 Nie żartuj. Nie chcę być niepokalaną dziewicą do końca życia. Chcę swoją rodzinę ale dzisiaj, dziewice to dziwolągi. X 02:56, ty też żarty stroisz. Ty, może i byś "mnie brał" ale być może JA, nie "brałabym" ciebie? Nie mam dużego doświadczenia w tej sferze ale spotkałam się z oczami jak spodki u facteów, kiedy moje koleżanki "zachwalały" moją czystość. Nie było to przyjemne i owych ani podobnych do nich koleżanek już nie mam. Moja dziewiczość NIC nie znaczy w dzisiejszym czasie. Ja jej nie chowam dlatego że wierzę w coś wyższego. Ja zachowuję swoją czystość dla kogoś, dla kogo ja będę mieć wartość do końca mojego i TEGO wybrańca życia. Teraz możesz się wyśmiewać dalej, wraz z innymi. Nie moja sprawa.

Gość gość
gość dziś szanuje takie kobiety to skarb :* gratuluje odwagi to ogromna zaleta że kobieta potrafi cnotę zachować dla tego jedynego faceta z którym będzie do końca życia.

Gość gość
dzisiejsze dziewice są warte nawet 2,5mln euro bo to co rzadkie to dużo warte.

Gość gość
a ponad 95% mężczyzn ankietowanych na kafe chce na żonę tylko dziewice.

Gość gość
Nie kochane mają mordy jak kupa.

Gość gość
ość dziś gość dziś szanuje takie kobiety to skarb :* gratuluje odwagi to ogromna zaleta że kobieta potrafi cnotę zachować dla tego jedynego faceta z którym będzie do końca życia. X X Nie wiem czy mam tobie podziękować za ten niby komplement czy ...sobie? Nie widzę u siebie żadnej odwagi. Raczej jakiś wewnętrzyn upór a zarazem chęć przekory "wobec świata" chociaż to za dużo powiedziane. Faktem (realnie mówiąc), większość facetów odstrasza TEN fakt. Wtedy myślę że oni (ci faceci) lecą tylko na "zaliczenie". Ale nie takich jak ja. Ja wiem tylko tyle o seksie i intymności co przeczytam, nasłucham się, obejrzę i.... nic więcej. Teoria ZAWSZE zgadza się teoretycznie w....TEORII. Jednak fakty mówią same za siebie.A z tego co widzę, słyszę, czytam itp... Kobiety coraz mniej znaczą w życiu mężczyzn. No, może jest jakaś różnica pomiędzy facetami a mężczyznymi? Nie wiem. Być może z czasem ja dojrzeję aby rozróżnić "te " rodzaje. Nie wiem. Dziękuję Ci za uwagę. Miło mi.