Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosc od homocwela czemu jestem nieudacznikiem i nic nie mam

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
poczekaj aż rodzice ci dadzą...

Gość gość
Rodzice dzis zadzwonili do opola do szpitala psychiatrycznego na WIZYTE mimo ze nie jestem ubezwłasnowolniony mam wszystkie prawa moge sie nie zgodzic na WIZYTE ale sie zgodze ja mam depresje panicznie lęki nie potrafie sie cieszyć zyciem nic nie mam ciagle rycze przez ponad rok jezdziłem do psychiatry do wrocławia do magdaleny koterwy-kniaź ale wolimy teraz do opola Bo ta koterwa-kniaź przyjmowała taśmowo...

Gość gość
Ha!!! Od zawsze wiedziałem, że jesteś psychiczny. I po co się było wypierać?

Gość gość
Jak do wrocławia do kniaź przestałem jezdzić to mi sie pogorszyło ONA Mi leki przepisywała jakiś setaloft i hydroxyzyne ona tak taśmowo przyjmowała byle jak najwiecej pacjentow nawet nie rozmawiała ze mną tylko przez chwile zamiast pogadac ze mna w gabinecie pomóc doradzić to ona nie...

Gość gość
Zrozum ze choroba psychiczna to nie wstyd przeciez moze dotkąć każdego nawet ciebie Co byś zrobił gdybyś to ty zachorował na depresje? To bardzo straszna choroba nawet nie wiesz jak bardzo nikomu tego nie życze to moze sie przytrafic kazdemu ps kilka miesiecy temu tez ci o mojej depresji pisałem oraz o tej psychiatrze pewnie pamietasz

Gość gość
Ps już do wrocławia do magdaleny koterwy-kniaź nie bede jezdzić Bo ona ani nie pomogła ani nie porozmawiała ani nic tylko leki przepisywała mam dosc wrocławia Jako miasta od dziecka aż do dzis w roznych celach jezdziłem nawet wiele razy tam w kinach w. Ktore są w wielkich centrach handlowych jak Korona magnolia Park teatrach byłem bylem w ogrodzie botanicznym wiele razy w zoo w tym afrykarium w panoramie racławickiej na rynku w Hali stulecia operetkach jezdziłem tramwajami byłem u cioci I wujka byłem tez mojego innego wujka w szpitalach odeiedzac a to na cmentarzu a to jeszcze w innych celach mozna powiedziec ze wrocław to tak jakby moje rodzinne miasto ps teraz do psychiatry do opola pojade

Gość gość
Oni w opolu mnie na obserwacje wezmą a ja sie boje

Gość gość
"zachorować na depresję" ha, ha, ha idiotyzm wymyślony przez ludzi, którym z dobrobytu się w doopach przewraca. Tyle. Nikt i nic mnie nie przekona, że to jest choroba. Ty masz zwyczajnie za dużo wolnego czasu i zero obowiązków. Powinieneś od rodziców dostać porządne manto i chodzić do szkoły. Co to w ogóle ma być, żeby młody byk siedział w domu i ani do szkoły ani do roboty :o

Gość gość
nie masz pojęcia o depresji jest to cięzka choroba nawet nie wiesz ile razy ja sie do tego wrocławia do tej psychiatry najeździłem tyle miesięcy brałem leki a goofno pomogło pisząc ze nikt mi nie wmówi że depresja to choroba widać że nie masz o tym zielonego pojęcia też tak kiedyś myslałem nie masz pojęcia jak straszna to choroba i lepiej sie módl by cie to nigdy nie spotkało dla osoby w depresji nie ma znaczenia czy jest biedakiem czy miliarderem widze nie masz o tym pojęcia co to depresja 99 procent samobójstw jest przez depresje

Gość gość
ps ja akurat gościu od homocwela pracuje codziennie rodzicom w firmie pomagam nie biore zasiłków ps nawet nie wiesz jak straszną chorobą jest depresja jest to choroba i to bardzo ciężka po twoich wpisach widze że masz zerową wiedze na ten temat zamień sie ze mną na jeden dzień jak ty byś zachorował na depresje to byś zrozumiał co to znaczy przy depresji ma sie obnizone poczucie własnej wartości czuje sie bezwartościowym wrakiem człowieka nic nie cieszy ma sie paniczne lęki przez wiekszość dnia sie ryczy wycofuje sie z zycia społecznego nawet jak ktos ma duzy majątek to go to nie cieszy on musi charować całe życie by majątku nie stracić być na spotkaniach eventach ma stres czy majatku nie straci itd i umiera jak kulczyk po 50-tce ze stresu

Gość gość
ps skoro gościu od homocwela depresja to wymysł to dlaczego nie moge w nocy spać mam paniczne lęki mam brak poczucia własnej wartości wycofuje sie z życia nie mam praktycznie na nic chęci skoro to wymysł to czemu przez wiekszą cześć zycia jestem zapłakany nic mnie nie cieszy wszystko mnie przeraża itd i co dalej twierdzisz że to wymysł? zamień sie ze mną na jeden dzień to zobaczysz

Gość gość
Up

Gość gość
I nawet nie wiesz jak bardzo chciał bym uciec od depresji ta choroba mnie przytłacza ciezko mi sie zyje a ty mi piszesz ze to wymysł widać ze masz zerowe pojecie Chyba w przeciwieństwie do ciebie lepiej wiem Co czuje I uwierz mi to naprawde ciezka choroba

Gość gość
Up

Gość gość
Jestes młody... wyleczysz się i będzie dobrze. Znam ludzi którzy leczyli depresję i dziś pracują i żyją normalnie... ty tez w końcu się wyleczysz, tylko musisz w to uwierzyć...

Gość gość
Ale sie boje ze ta psychiatra w opolu bedzie gorsza od tej z wrocławia we wrocławiu psychiatra nawet nie rozmawiała ze mną zawsze jak jezdziłem do wrocławia do niej to WIZYTA była "taśmowa" byle szybko 5 minut a depresja dalej została a w opolu zawsze zabieraja na oddział na kilka dni na obserwacje ale sie boje nigdy na obserwacji nie byłem

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Może dla ciebie lepsza byłaby psychoterapia... powinienes spróbować... psychoterapeuta czasem wiecej pomoże niż psychiatra...