Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% kobiet w wieku 20 do 30 lat lata za lalusiowatymi facetami

Polecane posty

Gość gość

to jest ich ideał z wyglądu

Gość gość
Masz na myśli czystych i trzeźwych ?

Gość gość
Bo 95% facetów to lalusie! ! Jestem kobietą mam 23 lata i jak widzę takie wyzelowane coś w rurkach tak obcislych że chyba musi oleju użyć żeby je zdjąć to naprawdę jestem za obowiazkowym wojskiem ! Przecież fala tych psedo 'mężczyzn' zaczęła się po zniesieniu obowiązku odbycia służby wojskowej! Ps. Nie jestem zdesperowana z samotności, mam narzeczonego -Mężczyznę prawdziwego... piszę to bo naprawdę widok tych osobników wciąż mnie przeraża!

Gość gość
Naprawdę myślisz że wojsko coś dobrego wnosiło ?

Gość gość
gość dziś przenalizowałem i tylko na takich kobiety lecą nawet były badania, że kobiety lecą na facetów z babską urodą.

Gość gość
jestem za obowiazkowym wojskiem xxxxxx Mam w dooopie ten kraj i nie mam zamiaru służyć dla jakiejś debilnej idei. Jak się nie podobają chłopcy to szukaj faceta, zresztą masz go więc się tak nie podniecaj.

Gość gość
Dla kobiet meski wyglad to znaczy: wlosy na dlugosc 3mm, spodnie dzwony albo sztruksy (bron boze zwezane), za duza koszula i broda. Ideal :D

Gość gość
kobiety się jarają tylko wysytlizowanymi z ładnymi twarzami mężczyźnami

Gość gość
Kobietom też proponuję jakąś obowiązkową dwuletnią służbę, może dom pomocy społecznej na drugim końcu polski.

Gość gość
gość dziś facet powinien być bardzo ładny z twarzy tak samo jak kobieta wtedy można go nazwać prawdziwym ciachem :P

Gość gość
Najbardziej mnie bawi takie p********ie o sluzbie wojskowej. Ze zrobi z czlowieka PRAWDZIWEGO mezczyzne :D Chyba sobie nie zdajecie sprawy ze w wojsku jest wiecej pedalow niz w normalnym spoleczenstwie. Co z tego ze nauczysz sie tam dyscypliny jak pozniej pod prysznicem beda cie ****** w d**e koledzy :D Nie dzieki, ja nie z tych :D Chyba zostane przy moim zelu do wlosow.

Gość gość
to że facet o siebie dba to chyba dobrze nie chce byc zaniedbany i nie depilować nawet klatyi układać włosów

Gość mnietowisi
wiesz , zaczynam otwierać oczy , naprawdę nie zdawałem sobie sprawy z tego , że w Polsce , jak podają statystyki żyje i mieszka aż sto tysięcy transów , czyli facetów , którzy urodzili się jako faceci i w papierach są facetami natomiast mówią o sobie wprost , że urodzili się jako pomyłka natury , że czuje się kobietą , że w dzieciństwie bawił się lalkami , zamiast autami , 100 tysięcy facetów , nie wiadomo , ile kobiet czuje się w skórze faceta ale być może jest równowaga , jak opowiadają o sobie to mówią wprost , - nie jestem gejem , czuję się kobietą i chcę wyglądać jak kobieta i czuć się kobieco , na stronie www.onet.pl jest reportaż o takich facetach , urodził się jako Krzysztof a teraz jest Laura , w TV Polsat występowała Kamila Warzecha , piękna dziewczyna , była chłopakiem o imieniu Kamil , zatem 100 tysięcy facetów to jest armia ludzi i zaczynają się pokazywać odważnie w miejscach publicznych przypominając swoim wyglądem kobiety w kalesonach i bez skarpet , to dobrze , przynajmniej NIE oszukują kobiet ukrywając się za parawanem i dla kobiety jest jasne, że z taką 'koleżanką' może pójść spoko na zakupy w szmateksie

Gość gość
Ty co wolisz zostać przy swoim żelu do włosów - naprawdę Ci ******* w wojsku pod prysznicem? ! Może za dużo żelu miałeś i się nie mogli połapać czy to jeszcze facet czy już jednak nie !

Gość gość
Wojsko uczy jak w razie wojny stać się ofiarą za chorą ideologie i wojnę w imię interesów tzw polityków przydupasów, oddając za nich życie i ojczyznę

Gość mnietowisi
zostawcie to wojsko , wojsko jest dla chętnych , którzy chcą pójść do wojska i lubią te klimaty ale teraz , gdy przypominam sobie tak zwaną obowiązkową służbę zasadniczą i dwa albo trzy lata wojska i ludzi , którzy trafiali do wojska zgodnie z obowiązkiem pójścia do wojska to faktycznie z perspektywy czasu , gdy przypominam sobie zachowania wielu facetów w wojsku to zaliczali dramat , wielu nie wyrabiało psychicznie właśnie dlatego , że urodzili się w ciele faceta a czuli się kobietami , większość się wieszała albo strzelali sobie samobója , a gdy do wojska trafiła OFIARA podobna do Michaliny Manios , czyli HERMAFRODYTA to nie było przeproś , znęcano się dokładnie nad ofiarą , to dobrze, że dzisiaj do wojska idą faceci i kobiety , którzy chcą być w wojsku i nie ma wcielenia do wojska na siłę !

Gość gość
wszędzie sranie w gacie na samo słowo 'wojsko'. Kiedyś każdy mężczyzna szedł, odbył sluzbe wojskowa, wyszedl i zyje. Wasi ojcowie też mają takie poglądy jak Wy? Też szukali każdego sposobu żeby się z tego wykręcić?

Gość gość
Na zachodzie co drugi mezczyzna jest wyzelowany w rureczkach. Np. w niemczech, wloszech, francji czy hiszpanii a polki takich pragna szczegolnie mlode pokolenie.

Gość gośćAgata
Ja wole mięśniaków z siłowni, może być w dresie nawet haha koniecznie łysy albo lrótki jeżyk

Gość gość
wszędzie sranie w gacie na samo słowo 'wojsko'. xxxxx Tak jak napisałem, idźcie wy też na jakąś służbę, może pomaganie przy chorych i umierających, hospicja, zobaczymy jakie będziecie do przodu i czy nie osrasz się. Ojcowie szli bo musieli, teraz idzie kto chce i bądź pewna że chętnych do wojska nie brakuje.

Gość gość
I dobrze , to prawda .

Gość gość
wyzelowane coś w rurkach tak obcislych Ccccc To jest modny mezczyzna i na zachodzie jest to norma i na nich lecicie. Akurat Polacy nie ida za moda tak bardzo. Dla Was kobiet norma li mescy mezczyzni sa nudni.

Gość gość
Bierzcientqkich ktorzy wam sie podobaja i przestancie innym mowic co maja robic. Co do wojska to nie wiem kto z mojej rodziny byl, chyba nikt :D

Gość gość
Niby gdzie jest 100 tysięcy transów . Chyba razem z transwetystami . I nie pytajcie jaka jest różnica miedzy transseksualista a transwestyta . Chetnie poznam transseksualna kobietę . Mam dosyć zmiennych humorów kobiet z okresami . mój adres : pgtechnikooim4@gmail.com Ostrów wlkp